Nejprodávanější tituly - září 2020
psychologie

Vstříc kosmologii - 11%
(1x)
Kniha známého francouzského psychiatra se věnuje zdánlivě běžným psychickým i fyzickým jevům a ukazuje, jak psychický rozměr člověka komunikuje s kosmickým rozměrem světa.
psychologie

Vstříc kosmologii

234 Kč
208 Kč
Zakázané přesvědčovací techniky - 14%
Jak snadno přesvědčit ostatní, aby v různých situacích udělali to, co chcete? Dozvíte se v této neocenitelné příručce!
psychologie

Zakázané přesvědčovací techniky

232 Kč
199 Kč
Život na hraně
(1x)
Všichni žijeme „na hraně“. Kdykoliv se můžeme dostat na tu horší stranu. Autor ukazuje cestu, jak se dostat zpátky – nahoru, jak prožít kvalitní život. Kniha může působit jako lék v těžkých chvílích „za hranou“.
psychologie

Život na hraně

72 Kč
Hypnoporod - 11%
Česká republika patří k zemím, kde se většina žen porodu bojí. Často nemají jiné přání, než ho mít rychle za sebou. Autorka neprosazuje hypnoporody za přítomnosti odborného hypnotizéra, nýbrž vede každou jednu ženu ke schopnosti autohypnózy.
psychologie

Hypnoporod

269 Kč
239 Kč
Jak přežít pubertu svých dětí - 20%
Máte doma dospívající dítě a někdy nabýváte dojmu, že pochází z jiné planety? Rádi byste porozuměli své dospívající ratolesti? Známá česká autorka vám poradí jak na to.
psychologie
Ukázky

Jak přežít pubertu svých dětí

186 Kč
149 Kč
Nevěra - 20%
Rozšířená a zčásti přepracovaná populárně odborná monografie našeho předního poradce pro manželství, partnerské a rodinné vztahy nabízí i tentokrát vlastní pracovní definici pojmu nevěra a přehled jejích hlavních typů.
psychologie
Ukázky

Nevěra

166 Kč
133 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Jaký jsem, kdo jsem, jak si mohu rozumět s druhými, jaký smysl má moje existence tady a teď? Psychologie osobnosti je jeden z oborů, v nichž se hraje o sebepochopení člověka, každého jednotlivce, i čtenáře této knihy.
psychologie

Psychologie osobnosti

352 Kč
303 Kč
Úvod do psychoterapie - 20%
Poznejte spolu s námi obor psychoterapie. Obor, jehož smyslem a cílem je prostřednictvím psychologických postupů a metod pomáhat lidem vnitřně destabilizovaným a často nemocným a nešťastným.
psychologie
Ukázky

Úvod do psychoterapie

365 Kč
292 Kč
Návrat k rodině a domů - 11%
Konkrétní program určený pro zaměstnance léčeben, ústavů a věznic, jak připravit jejich pacienty, chovance a vězně na návrat „domů“, zpět do společnosti, od níž byli na delší dobu odloučeni.
psychologie

Návrat k rodině a domů

186 Kč
166 Kč
Kariérní poradenství - 20%
Práce, a tedy i povolání, je nedílnou součástí nás všech. Povolání nás ovlivňuje dokonce natolik, že podle něj hodnotíme svou spokojenost s vlastním životem, životním stylem či způsobem trávení volného času.
psychologie
Ukázky

Kariérní poradenství

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 268 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 > >>