Nejprodávanější Kniha - září 2020
poezie pro děti

Česká říkadla - 11%
Kniha je výběrem klasických říkadel, které se tradují z generace na generaci, i říkadel z doby spíše současné. S oblibou se do ní s vaším dítětem začte babička či dědeček, stejně jako třeba starší sourozenec.
poezie pro děti
Ukázky

Česká říkadla

170 Kč
151 Kč
Kosáku, co to máš v zobáku? - 11%
Kdyby nebohá žížala tušila, kam se vydává, zůstala by raději skrytá v zemi, mezi kořínky petrklíčů a mějemi. Datel si udiveně ťuká na čelo: Tuk! Ťuk! Ťuk! Mezi ptáky se jí zachtělo? Orlí let. Ostříží zrak. Dravčí spár.
poezie pro děti

Kosáku, co to máš v zobáku?

178 Kč
158 Kč
Střelnice - 11%
Bác a bác! A vše se třese ve starém plechovém lese, celé dny a celé roky sypou se do lesa roky, je tu broků po kolena.
poezie pro děti

Střelnice

178 Kč
158 Kč
Tři naháči na tryskáči - 11%
Hodně štěstí, málo pláče a do roka kudrnáče! To se přeje nevěstě a ženichovi na svatbě. Když se pak narodí kudrnáči hned tři, je to trojnásobná legrace. Když se pak narodí kudrnáči hned tři, je to trojnásobná legrace.
poezie pro děti

Tři naháči na tryskáči

178 Kč
158 Kč
Uspávanky a vstávanky - 11%
Milí rodiče, prarodiče a všichni kamarádi dětí! Usínání a buzení jsou důležité chvilky. Když usínáme nebo vstáváme se špatnou náladou, promítne se to do našich nocí i dnů. Hodí se mít pro tyto situace malé rituály.
poezie pro děti

Uspávanky a vstávanky

178 Kč
158 Kč
Můj medvěd Flóra - 11%
(1x)
Dnes již legendární autorská dětská kniha, jeden z první českých "bilderbuchů" pro začínající čtenáře. Příběh nalezeného opuštěného plyšového medvěda.
poezie pro děti
Ukázky

Můj medvěd Flóra

179 Kč
159 Kč
Nesmysl! - 11%
(1x)
Nesmysl provází člověka odjakživa. V životě, v kultuře, ve společnosti, v politice. V literatuře, zejména v poezii, ať té domácí, nebo překladové, má velmi pěknou a bohatou tradici, kterou není na škodu čas od času připomenout.
poezie pro děti

Nesmysl!

241 Kč
214 Kč
Úžasné stroje - 11%
Tato kniha je určena všem malým i velkým obdivovatelům techniky a strojů. Jejím prostřednictvím se děti seznámí s roztodivnými a úžasnými stroji, všemožnými povoláními, ale také lidmi, kteří tyto stroje umí obsluhovat a řídit.
poezie pro děti

Úžasné stroje

268 Kč
238 Kč
Dřív, než půjdem spát - 11%
(1x)
Je čas jít spát, ale našim malým se ještě nechce... jak neobvyklé. My rodiče to známe všichni. Pojďme tedy ještě poslední minuty společného dne strávit s knížkou pro nejmenší o tom, že i zvířátka už jdou spinkat.
poezie pro děti

Dřív, než půjdem spát

161 Kč
143 Kč
Hlemýžď Čilišnek - 11%
(1x)
Básničky autora slavných Lichožroutů si díky vtipu, hravosti a humoru oblíbí zejména děti mladšího školního věku, jimž především je knížka určena.
poezie pro děti
Ukázky

Hlemýžď Čilišnek

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>