Nejprodávanější tituly - září 2020

3 v 1: Demotivační diář
Dejte si sladkou roční pauzu od dokonalého a ambiciózního světa, kde všichni vědí všechno líp než vy! Veronika Arichteva, Martina Pártlová a Nikol Štíbrová alias 3v1 spouští nekompromisní palbu antirad do roku 2021.
Ukázky

3 v 1: Demotivační diář

314 Kč
Kundera
(15x)
Obsáhlý Novákův životopis mapuje ve čtyřech oddílech Kunderovo rodinné zázemí, autorovy básnické počátky ve znamení stalinismu padesátých let, prominentní působení v letech šedesátých a život v hledáčku Státní bezpečnosti před odchodem do exilu.
Ukázky

Kundera

718 Kč
Aristokratka u královského dvora
(16x)
Již pátý díl série mimořádně úspěšných humoristických románů o "poslední aristokratce".
Ukázky

Aristokratka u královského dvora

251 Kč
Liška
(5x)
Nejnovější hit od legendy špionážní prózy Fredericka Forsytha a důkaz, že ani po letech neztratil nic ze svého spisovatelského umu! Bývalého britského tajného agenta Adriana Westona vzbudí uprostřed noci telefonát ministerské předsedkyně.

Liška

71 Kč
Tatra
(1x)
Publikace o významné české automobilce a legendárním designérovi Hansi Ledwinkovi, tvůrci unikátní konstrukce podvozku (tzv. koncept Tatra, užívaný dodnes) i elegantních aerodynamických karoserií .
Ukázky

Tatra

898 Kč
Vztahy a mýty
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
Ohňostrojení
(1x)
Fulghumovské eseje tak, jak je známe a máme rádi. Ohňostroj vtipu i moudrá zamyšlení. Autor bere čtenáře za ruku a vede ho na dobrodružnou výpravu, ukazuje mu svět novýma očima a poodhaluje něco ze svého procesu uvažování i tvorby.

Ohňostrojení

268 Kč
Zážitky z karantény
(1x)

I když se svět do pekel řítí, tak lze pořád šťastně žíti!" Co si počala Halina Pawlowská, když ji koronavirová karanténa na tři měsíce uvěznila v jedné domácnosti s dcerou, zetěm, vnukem, přítelem, tchyní, synem, sestřenicí a dvěma psy? Začala si

Zážitky z karantény

269 Kč
Křišťálový klíč III. - Jarmarečník
(3x)
Dědicové Ignáce Heřmana přijdou o Falknovskou huť, kterou získá Leopoldova bývalá snoubenka Hildegarda, jejímž hlavním cílem je pomstít se rodu Heřmanů.
Ukázky

Křišťálový klíč III. - Jarmarečník

299 Kč
Plachetnice na vinětách
(10x)
Vzdálenost mezi lidmi může být bez konce.
Ukázky

Plachetnice na vinětách

314 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>