Nejprodávanější tituly - září 2020
detektivky

Olomoucký bestiář - 30%
(1x)
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
detektivky
Ukázky

Olomoucký bestiář

199 Kč
139 Kč
Písařská škola v Kalahari
(1x)
Čtvrtý díl populární detektivní série. Paní Ramotswe, rázovitá majitelka První dámské detektivní kanceláře ve státě Botswana, úspěšně rozšíří pole svého působení o školu psaní na stroji pro muže.
detektivky

Písařská škola v Kalahari

219 Kč
Šifra mistra Leonarda
(4x)
Vražedné tajemství zakódované do nejznámějšího Leonardova obrazu sahá až do dnešních dnů… Ve hře není nic menšího než svatý grál!
detektivky

Šifra mistra Leonarda

423 Kč
Tajemství abatyše z Assisi - 30%
(3x)
Další kniha z oblíbené série románů z doby vlády Přemysla Otakar II. Oldřich z Chlumu je pověřen úkolem doprovázet královu tetu abatyši Anežku na pouti do Compostely. Ještě než překročí hranice království, dojde k první vraždě.
detektivky
Ukázky

Tajemství abatyše z Assisi

199 Kč
139 Kč
Operace Bosch
Historický příběh o konspiraci, v němž se setkáváme se jmény malířů da Vinciho a Bosche.
detektivky

Operace Bosch

248 Kč
Adventní kletba - 30%
(5x)
Zdánlivě obyčejná návštěva hradu Krašova se změní v děsivou noční můru. Další titul z úspěšné edice historických detektivních románů Hříšní lidé Království českého.
detektivky
Ukázky

Adventní kletba

199 Kč
139 Kč
Almužna jen pro bohaté - 30%
Napínavý román z dvacátých let minulého století mapuje život dvou zcela odlišných žen, jejichž příběh začal zdánlivě stejně: brzy ztratily rodinu a musely se postarat samy o sebe, na což nebyly svou výchovou připraveny.
detektivky
Ukázky

Almužna jen pro bohaté

159 Kč
111 Kč
Felidae
Originální zvířecí bajka z kočičího světa. S kočičí rychlostí se před čtenářem rozvíjí napínavý příběh, jenž bere dech – příběh o sériových vraždách a náboženských sektách, o počítačích a kočkách v říji.
detektivky

Felidae

211 Kč
Letopisy královské komory II. - 30%
Druhý svazek nové řady historických detektivních příběhů.
detektivky
Ukázky

Letopisy královské komory II.

199 Kč
139 Kč
Útok na Pompeje
Píše se rok 62 n. l.: Útok na pompejský vodovod? To by byla pro město katastrofa. Zatímco se římští úředníci radí nad výhružným dopisem, snaží se dvojčata Gaius a Marius najít slabinu nezodpovědného vyděrače.
detektivky

Útok na Pompeje

196 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 370 položek
<< < 1 .. 35 36 37