Nejprodávanější tituly - září 2020
počítače

Mistrovství - Java
Nehledejte již další zdroje informací, jak se naučit programovat v Javě. V kompletním přehledu Javy vás zkušený autor seznámí se všemi důležitými prvky tohoto programovacího jazyka i s postupy, jak pomocí něj vytvářet plně funkční aplikace.
počítače

Mistrovství - Java

1 341 Kč
Zodpovednosť na internete
Kdy mohou poskytovatelé internetových služeb, jakými jsou poskytovatelé připojení k Internetu, poskytovatelé webhostingu, provozovatelé diskusních fór nebo aukční platformy, být zodpovědní za vlastní obsah a obsah svých uživatelů?
počítače

Zodpovednosť na internete

179 Kč
BIM projektování v ArchiCADu
V učebnici je popsána tvorba jednoduchého objektu rodinného domu včetně projektové dokumentace. Pro jeho tvorbu autoři využívají jak obecných 3D modelovacích prvků, tak i výrobků od konkrétních dodavatelů stavebních komponent.
počítače
Ukázky

BIM projektování v ArchiCADu

314 Kč
Access 2007
Každý začátečník, kterého čeká první krok do světa databází, ocení tuto jednoduchou a snadno srozumitelnou knihu, jež ho bez váhání a zbytečné teorie rovnou uvede do klíčové problematiky relačních databází.
počítače
Ukázky

Access 2007

149 Kč
CorelDRAW 12
Publikace CorelDRAW 12 popisuje novou verzi populárního grafického vektorového programu kanadské společnosti Corel. Díky novým funkcím se CorelDRAW velmi přibližuje aplikacím, které jsou určeny pro práci s webovou grafikou.
počítače
Ukázky

CorelDRAW 12

153 Kč
Linux
V této knize získá čtenář základní povědomí o správě operačního systému GNU/Linux a naučí se řešit nejčastější problémy, které se mohou při práci s tímto systémem naskytnout.
počítače
Ukázky

Linux

137 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3