Nejprodávanější e-knihy - září 2020
podle věku

Mauglí
Příběh o Mauglím je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty.
podle věku
Ukázky

Mauglí

179 Kč
Účetnictví pro úplné začátečníky 2020
Kniha vhodná především pro úplného začátečníka díky skutečně srozumitelné formě psaní.
podle věku
Ukázky

Účetnictví pro úplné začátečníky 2020

186 Kč
Bílý tesák A1/A2
(1x)
Může se divoká šelma stát opravdovým přítelem člověka? Dokáže láska a trpělivost prolomit led nedůvěry a nenávisti? Čtěte uchvacující příběh o pohnutém osudu míšence psa a vlka a studujte při tom angličtinu! Děj se odehrává na divokých pláních Ameriky a zachycuje osud Bílého tesáka, napůl vlka, napůl psa. Jeho život je neustálý boj o přežití, o své místo pod sluncem, věčné přizpůsobování měnícímu se okolí, okolnostem a majitelům. Od raného dětství je vystavován nepřízni osudu v podobě srážek s dalšími šelmami, rivality zvířat ve smečce anebo lakomých majitelů, kteří v něm vidí pouhou možnost k obohacení… Příběh je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměl. Cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Audionahrávku ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, naleznete v sekci Soubory ke stažení.
podle věku
Ukázky

Bílý tesák A1/A2

179 Kč
Čuk a Gek A1/A2
Dojemný příběh o cestě malých chlapců a jejich maminky za tatínkem, který pracuje daleko na severu, je protkán neuvěřitelně světlou a dobrou atmosférou.
podle věku
Ukázky

Čuk a Gek A1/A2

149 Kč
Diamantová sekera B1/B2

Známé pohádky upravené pro výuku! Publikace přináší výběr nejkrásnějších pohádek z knihy Jaroslava Tichého, které jsou zpracovány zrcadlově v anglicko-české podobě. Text ve zjednodušené angličtině je upravený pro středně pokročilé studenty (B1–B2 podle SERR pro jazyky).

podle věku
Ukázky

Diamantová sekera B1/B2

199 Kč
Nejlepší hry z lesních školek

Buďte s dětmi venku a naučte je objevovat svět. Kniha pro rodiče, průvodce a učitele předškolních dětí přináší výběr her, které se osvědčily v lesních školkách. Některé jsou známé a rozšířené, jiné originální a neobvyklé. Všechny jsou ale vyzkoušené. Vybírali jsme takové hry a činnosti, které lze provozovat při různém počtu dětí a nezávisejí pouze na velké skupině.

podle věku
Ukázky

Nejlepší hry z lesních školek

279 Kč
Neviditelný A1/A2

Učte se anglicky čtením napínavého příběhu o neviditelném muži! Příběh mladého vědce, který objeví klíč k neviditelnosti, je zpracován pro začínající čtenáře. Mohou si tak vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty.

podle věku
Ukázky

Neviditelný A1/A2

179 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2
Psal se rok 1886, kdy z pera sira Arthura Conana Doyla vyšel první příběh o Sherlocku Holmesovi. Knižně povídka uviděla svět následující rok a od té doby se základna fanoušků brilantního detektiva s pozoruhodnými schopnostmi rozrůstala a nepřestala růst až do dnešního dne.
podle věku
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2

199 Kč
Ruský slovník na cesty
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. A navíc – veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!
podle věku
Ukázky

Ruský slovník na cesty

119 Kč
Somatologie
Druhé vydání učebnice somatologie pro žáky SZŠ a zdravotnických oborů na jiných středních školách.
podle věku
Ukázky

Somatologie

297 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>