Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - září 2020
komiksy

Princ z Persie
(1x)
Komiks, který vznikl za spolupráce s autorem slavné stejnojmenné počítačové hry. Autoři se vrátili k původním inspiračním zdrojům, k perské mytologii a dějinám.
komiksy

Princ z Persie

253 Kč
Neohrožené ženy
(4x)
Před 150 lety vedly ženy a muži velice rozdílné životy. Ženy nemohly volit ani samy si vydělávat peníze. Nemohly rozhodovat o vlastním těle. Rozhodovaly za ně otcové, až do chvíle, než se vdaly. Pak rozhodoval manžel. To se změnilo ve chvíli, kdy se
komiksy

Neohrožené ženy

313 Kč
Wannsee
(1x)
Vila ve Wannsee na předměstí Berlína, 20. ledna 1942. Patnáct vysokých představitelů Třetí říše se zde na popud Reinharda Heydricha sešlo, aby prakticky naplánovalo „konečné řešení židovské otázky“.
komiksy

Wannsee

268 Kč
Svět Edeny-  limitovaná edice
Moebius (vlastním jménem Jean Giraud) byl jednou z nejjasnějších hvězd francouzského komiksu, jestli ne tou nejjasnější vůbec. Mnoho děl vytvořil ve spolupráci s jinými významnými osobnostmi, méně jich je zcela autorskými díly.
komiksy

Svět Edeny- limitovaná edice

898 Kč
Zatím dobrý
(1x)
Je to největší příběh studené války. Pětice mladíků s pistolemi se postavila po zuby ozbrojené dvacetitisícové armádě východoněmecké Volkspolizei a prostřílela se do svobodného Západního Berlína. Příběh bratří Mašínů a jejich rodiny vyprávěl spisovat
komiksy
Ukázky

Zatím dobrý

448 Kč
Truchlivý amoret pražský
Xavier Truchlivý Sněžný je dosti rozporuplný hrdina: barokní andělíček, který ovšem přišel na svět v renesanci; bytost s tváří dítěte a hořkou moudrostí starce; něžný milovník i zuřivý bojovník, a především: oddaný ochránce Prahy.
komiksy
Ukázky

Truchlivý amoret pražský

313 Kč
Dogman: Peťulka čili život kotěte
Hrdina s psí hlavou se představuje ve světově proslulém komiksu! Dogman je nejpřítulnější ze všech psů a nikdo by nehádal, že je zároveň nejobávanější strážce zákona v ulicích zlotřilého města!
komiksy

Dogman: Peťulka čili život kotěte

314 Kč
Dobyvačné armády
(1x)
Cyklus temných fantasy příběhů, který vzešel ze spolupráce scenáristy Jeana-Pierra Dionneta s kreslířem Jeanem- -Claudem Galem, se odehrává ve fiktivním barbarském dávnověku.
komiksy

Dobyvačné armády

538 Kč
Dogman
(3x)

Hrdina s psí hlavou se představuje ve světově proslulém komiksu! Přichází nový obranář zákona a mstitel pes-práví. Má srdce hrdiny, silné paže, bystrý rozum… a hustou srst. Dokáže zatočit se zločinem ve svém rodném městě?

komiksy

Dogman

314 Kč
Sex a lži
(1x)
Předlohou pro tento grafický román byla kniha reportážních pojednání Sex a lži – Intimní život v Maroku. Přinesla řadu portrétů především žen, které se autorce svěřily se svými intimními příběhy.
komiksy

Sex a lži

268 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 215 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>