Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - září 2020
fantasy

Trocha zlé krve - 11%
Nad Adovou se začínají tyčit komíny průmyslové revoluce a svět oplývá novými příležitostmi. Staré spory jsou ale stále stejně živé.
fantasy

Trocha zlé krve

422 Kč
375 Kč
Závan klíčovou dírkou - 11%
(1x)
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Závan klíčovou dírkou se chronologicky řadí mezi čtvrtý a pátý díl cyklu Temná věž, tedy mezi knihy Čaroděj a sklo a Vlci z Cally.
fantasy

Závan klíčovou dírkou

279 Kč
248 Kč
Juraj Jánošík® proti Dračímu řádu - 50%
(3x)
Akční příběh z alternativních slovenských dějin je první částí knižní ságy tajemného autora Svetozára Olovranta.
fantasy

Juraj Jánošík® proti Dračímu řádu

198 Kč
99 Kč
Kirke - 11%
(1x)
Mistrovsky zpracovaný příběh o rivalitě mezi příbuznými, palácových intrikách, lásce a nezdolné ženské síle ve světě ovládaném muži. Kniha získala Zlatou stuhu 2020 za nejlepší překlad knihy pro starší děti!
fantasy
Ukázky

Kirke

359 Kč
319 Kč
Hra o trůny - 11%
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
fantasy
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
710 Kč
Cogheart
(4x)
Some secrets change the world in a heartbeat. Lilys life is in mortal peril. Her father is missing and now silver-eyed men stalk her through the shadows. What could they want from her? With her friends - Robert, the clockmakers son, and Malkin, her m
fantasy

Cogheart

194 Kč
Naslouchač - 11%
(11x)
První díl pentalogie Naslouchač. Původní česká fantasy z fascinujícího temného světa, kde se na pravdu a naději téměř zapomnělo.
fantasy
Ukázky

Naslouchač

359 Kč
319 Kč
The Hobbit Facsimile First Edition - 11%
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.
fantasy

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
639 Kč
Alea - dívka moře: Síla přílivu - 11%
Posádka Alfa cru prchá před krutým doktorem Orionem. Setká se Alea konečně se svojí matkou? Čtvrté pokračování příběhu o Alee, dívce moře.
fantasy

Alea - dívka moře: Síla přílivu

332 Kč
295 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
fantasy
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 198 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 20 > >>