Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - září 2020
hobby

Tvoříme z filcu - 11%
Hry a hračky z filcu jsou jednoduché na výrobu, nenáročné na materiál a pomůcky, příjemné na dotek a díky plným barvám překrásné na pohled. Děti se s nimi zabaví na dlouhé hodiny a mohou se zapojit i do jejich výroby.
hobby

Tvoříme z filcu

268 Kč
238 Kč
Vánoční ozdoby s láskou tvořené
Nejkrásnější ozdoby jsou ty, které si sami vyrobíme a které tvoříme s láskou. Těch pár chvil, které strávíme s dětmi při jejich tvorbě, stojí za to. Děti na ně budou celý život vzpomínat.
hobby

Vánoční ozdoby s láskou tvořené

143 Kč
Křížovky – vtipy, citáty, hádanky a kvízy - 11%
Souborné dárkové vydání tří knih klasických křížovek, které už s velkým úspěchem vyšly samostatně. V tajenkách naleznete citáty, vtipy a hádanky – inteligentní zábava i poučení.
hobby

Křížovky – vtipy, citáty, hádanky a kvízy

449 Kč
399 Kč
Svícení – věda a magie ve fotografii - 11%
Světlo je základem fotografie – staňte se pány světla: naučte se svítit. Tato kniha se zaměřuje na jednu z velmi důležitých oblastí práce se světlem: na svícení.
hobby

Svícení – věda a magie ve fotografii

395 Kč
351 Kč
Zálepky – pečetky – jiné známky - 11%
(1x)
Reklamní nálepky nebo známky? – Zjevem se jedná o známky jen zdánlivě, přestože někdo takové pojmenování užívá na základě rodové podoby s poštovní známkou. Okraje jsou perforované a vyobrazení na nich oplývá krásou.
hobby

Zálepky – pečetky – jiné známky

116 Kč
103 Kč
Digitální fotografie polopatě - 11%
Spisovatel, novinář a fotograf Ondřej Neff vám v pokračování svého bestselleru Digitální fotografie polopatě představí 10 základních kroků, které jsou potřeba k dosažení perfektních výsledků.
hobby
Ukázky

Digitální fotografie polopatě

359 Kč
319 Kč
Kapitán do nepohody - 11%
Další z řady naší jachtařské literatury – kniha plná rad a návodů, jak na minimum snížit riziko nehody, plavebních komplikací a selhání přístrojů či vybavení při plavbě. Kniha obsahuje širokou škálu informací z oblasti dobré námořní praxe.
hobby

Kapitán do nepohody

359 Kč
319 Kč
Háčkování: Vzory od A do Z - 11%
200 základních vzorů s návody. Postupy, vzory, nové nápadité techniky - encyklopedie háčkování pro začátečníky i pokročilé.
hobby

Háčkování: Vzory od A do Z

359 Kč
319 Kč
Moje hrady a zámky - 11%
(1x)

V knize, která má formu deníku, čekají na děti základní informace, ale hlavně velké množství neotřelých úkolů, které jim pomohou vytvářet si kladný vztah k jednotlivým památkám, ale i k historii jako takové.

hobby
Ukázky

Moje hrady a zámky

224 Kč
199 Kč
Zvířátka levou zadní - 11%

V této knize najdete řadu srozumitelných a přehledných návodů na výrobu nejrůznějších roztomilých zvířátek.

hobby

Zvířátka levou zadní

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>