Nejprodávanější tituly - září 2020
historické romány

Já, Claudius - 6%
Robert Graves čerpá z děl římských historiků – Plutarcha, Suetonia a Tacita – a s pochopením, soucitem, bravurou, erudicí, spisovatelským umem i přiměřenou dávkou literární licence vykresluje císaře, jehož okolí považovalo za hlupáka, jako prohnaného
historické romány
Ukázky

Já, Claudius

338 Kč
318 Kč
Jméno růže - 6%
(7x)

Proslulý román Umberta Eca Jméno růže, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

historické romány
Ukázky

Jméno růže

508 Kč
478 Kč
Krev prvorozených - 6%
(4x)

V Praze jste už možná byli mnohokrát, ale takhle ji určitě neznáte !

historické romány

Krev prvorozených

330 Kč
310 Kč
Mezi tiárou a orlicí - 30%
(3x)
Dramatický příběh z druhé poloviny 11. století vypráví na základě dochovaných historických pramenů o jeho dlouhém a pohnutém životě prvního českého krále Vratislava.
historické romány
Ukázky

Mezi tiárou a orlicí

239 Kč
167 Kč
Gentleman v Moskvě - 11%
(5x)
„Nenapravitelný aristokrat“ Rostov, uhlazený vzdělanec s důvtipem na rozdávání, jenž v životě neodpracoval jediný den, je nucen opustit své apartmá moskevského hotelu Metropol a žít v podkrovním kamrlíku pro personál, zatímco venku se odehrávají nejbouřlivější události ruské historie.
historické romány
Ukázky

Gentleman v Moskvě

449 Kč
399 Kč
Doktor Jessenius - 11%
Doktor Jan Jessenius se na první pohled zamiloval do Prahy. Ta pro něj představuje město, kde sídlí císařský dvůr, kde nalezl přátele, kde mu císař Rudolf II. povolil ukázku veřejné pitvy a přijal ho do svých služeb jako svého osobního lékaře.
historické romány

Doktor Jessenius

242 Kč
215 Kč
Kat Mydlář - 11%
Mladý medik Jan Mydlář je rozhodnut udělat i nemožné, aby se dostal blíže ke své Dorotce a mohl ji vysvobodit z vězení. Osud mu ovšem uštědří krutou ránu a musí se vyrovnat s její smrtí.
historické romány

Kat Mydlář

260 Kč
231 Kč
Na zemské stezce - 30%
Na zemské stezce v blízkosti landštejnské zemské brány dojde k přepadení kupecké výpravy a následné záhadné vraždě rakouského šlechtice. Pozadí tohoto zločinu se snaží rozkrýt Adalrik ze Sichelbachu, velitel hradní posádky.
historické romány
Ukázky

Na zemské stezce

199 Kč
139 Kč
Prodavači ostatků I. - 11%
Napínavé putování Evropou druhé poloviny 14. století.
historické romány

Prodavači ostatků I.

359 Kč
319 Kč
Vášně duše - 11%
Historický román o složitých vztazích René Descarta s královnou Kristýnou a princeznou Alžbětou Falckou ve formě dopisů, skutečných i fiktivních, které si protagonisté vyměňují s různými osobami.
historické romány

Vášně duše

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 187 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>