Nejprodávanější Kniha - září 2020
předškoláci

Objevujeme svět! Hasiči - 11%
Poznej práci hasičů, nauč se nová slova a užij si u toho spoustu zábavy. Leporelo pro nejmenší s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
předškoláci

Objevujeme svět! Hasiči

224 Kč
199 Kč
Park - Moje první dotyková knížka - 11%
Zjisti, co všechno můžeš najít v parku, a poznávej to dotykem. Co je lesklé a co jemné? A kdo to kuňká u jezírka? Kdo vrtí chlupatým ocasem? Výřezy s hmatovými prvky stimulují a rozvíjejí smysly vašeho dítěte.
předškoláci

Park - Moje první dotyková knížka

224 Kč
199 Kč
Rok na venkově - 11%
Po titulech Rok v lese a Rok ve školce přichází další obrázkové leporelo.
předškoláci
Ukázky

Rok na venkově

332 Kč
295 Kč
Divoká zvířata - 11%
Prozkoumej divoká zvířata žijící na savanách! Najdeš tu vysoké žirafy okusující koruny stromů, gorilí rodinku i hrochy, kteří se ze všeho nejraději povalují ve vodě. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi!
předškoláci
Ukázky

Divoká zvířata

224 Kč
199 Kč
Do pohádky se zvířátky - 11%
Knížka pohádek odpovídá pravidlům genetické metody výuky čtení. Pohádky jsou přiměřeně krátké, aby je děti stihly bez problémů samy přečíst při hodině nebo za domácí úkol.
předškoláci

Do pohádky se zvířátky

194 Kč
172 Kč
Dobrý den, traktůrku! - 11%
(1x)
Kampak jede malý traktůrek a co všechno má dnes na práci? Pojeďme s ním, možná bude potřebovat naši pomoc. Objevovat svět s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné!
předškoláci

Dobrý den, traktůrku!

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Farma - 11%
Objevovat svět na farmě s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Objevujeme svět! Farma

224 Kč
199 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
předškoláci
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Papuchalk Petr - 11%
(2x)
Co se stane, když Petrův nejlepší kamarád Pavel najednou zmizí? Jestlipak se zase setkají? Petr ho s pomocí kamarádské velryby hledá všude, ale ne a ne ho najít. Málem to vzdá, ale nakonec se na obzoru objeví ptačí silueta. Kdo to asi bude?
předškoláci

Papuchalk Petr

179 Kč
159 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
předškoláci

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 116 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>