Nejprodávanější e-knihy - září 2020
učebnice - vzdělání

Diamantová sekera B1/B2 - 20%

Známé pohádky upravené pro výuku! Publikace přináší výběr nejkrásnějších pohádek z knihy Jaroslava Tichého, které jsou zpracovány zrcadlově v anglicko-české podobě. Text ve zjednodušené angličtině je upravený pro středně pokročilé studenty (B1–B2 podle SERR pro jazyky).

učebnice - vzdělání
Ukázky

Diamantová sekera B1/B2

199 Kč
159 Kč
Nejlepší hry z lesních školek - 20%

Buďte s dětmi venku a naučte je objevovat svět. Kniha pro rodiče, průvodce a učitele předškolních dětí přináší výběr her, které se osvědčily v lesních školkách. Některé jsou známé a rozšířené, jiné originální a neobvyklé. Všechny jsou ale vyzkoušené. Vybírali jsme takové hry a činnosti, které lze provozovat při různém počtu dětí a nezávisejí pouze na velké skupině.

učebnice - vzdělání
Ukázky

Nejlepší hry z lesních školek

279 Kč
223 Kč
Německo-český a česko-německý sportovní slovník - 20%
Německo-český a česko-německý sportovní slovník je rozsáhlou databází termínů z oblasti sportu a dalších s ním úzce souvisejících oborů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Německo-český a česko-německý sportovní slovník

170 Kč
136 Kč
Neviditelný A1/A2 - 20%

Učte se anglicky čtením napínavého příběhu o neviditelném muži! Příběh mladého vědce, který objeví klíč k neviditelnosti, je zpracován pro začínající čtenáře. Mohou si tak vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty.

učebnice - vzdělání
Ukázky

Neviditelný A1/A2

179 Kč
143 Kč
Nový český jazyk v kostce pro SŠ - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehled středoškolského českého jazyka “v kostce”, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Nový český jazyk v kostce pro SŠ

189 Kč
151 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2 - 20%
Psal se rok 1886, kdy z pera sira Arthura Conana Doyla vyšel první příběh o Sherlocku Holmesovi. Knižně povídka uviděla svět následující rok a od té doby se základna fanoušků brilantního detektiva s pozoruhodnými schopnostmi rozrůstala a nepřestala růst až do dnešního dne.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2

199 Kč
159 Kč
Ruský slovník na cesty - 20%
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. A navíc – veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!
učebnice - vzdělání
Ukázky

Ruský slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Somatologie - 20%
Druhé vydání učebnice somatologie pro žáky SZŠ a zdravotnických oborů na jiných středních školách.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Somatologie

297 Kč
238 Kč
Fyzika jinak - 20%
Trochu netradiční středoškolská učebnice fyziky, konkrétněji mechaniky. Pokrývá témata od převodů jednotek až po mechaniku tekutin.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Fyzika jinak

99 Kč
79 Kč
Pedagogika sportu - 20%
Učební text je určen studentům tělesné výchovy a sportu FTVS UK, FSpS MU, FTK UP a pedagogických fakult, též trenérům všech licencí včetně studentů sportovních gymnázií a jiných středních škol.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Pedagogika sportu

180 Kč
144 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 84 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>