Nejprodávanější tituly - září 2020

Oblečené k tanci na sněhu
(2x)
Monika Zgustová v díle na pomezí románu a literatury faktu Oblečené k tanci na sněhu zachycuje autentická svědectví devíti „silných, vnímavých a statečných“ žen, které se dostaly do spárů jednoho z nejděsivějších totalitních režimů lidských dějin.

Oblečené k tanci na sněhu

268 Kč
Svědectví
(10x)
Když se za Fredovou na konci Příběhu služebnice zabouchly dveře dodávky, neměli čtenáři ani ponětí, zda ji čeká svoboda, vězení, nebo smrt. Ale kdo si počkal, ten se po pětatřiceti letech napětí dočkal Svědectví.

Svědectví

403 Kč
Dějiny smrti
(1x)
Dějiny smrti jsou jedním z vrcholných děl francouzské historiografie.
Ukázky

Dějiny smrti

628 Kč
Hranice lesa
(2x)
Vítěz ceny Magnesia Litera 2020 – objev roku - Prozaický debut Vratislava Kadlece nabízí sedmnáct povídek různé délky a rozmanité formy, v nichž jako by se potkával Karel Michal a jeho Bubáci pro všední den s texty Jorge Luise Borgese.

Hranice lesa

205 Kč
Klavírní škola pro začátečníky
(2x)
Klavírní škola pro začátečníky, určená pro nejširší okruh žáků, představuje neustále pevný bod mezi pedagogickou literaturou pro klavír.

Klavírní škola pro začátečníky

296 Kč
Hříšné dopisy
(4x)
Nikdy na něj nezapomenu – na muže, jehož jsem nikdy nepotkala. S Griffinem Quinnem jsem si v dětství psala. Během let jsme se přes stovky dopisů spřátelili, svěřovali si nejhlubší, nejtemnější tajemství a vytvořilo se mezi námi pouto.
Ukázky

Hříšné dopisy

199 Kč
Teorie podivnosti
(4x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
Ukázky

Teorie podivnosti

313 Kč
Nová klavírní škola 1. díl
Čtyřdílná řada učebnic je určena dětem od sedmi let. A je pokračováním Klavírní Školičky, nebo jiné \"přípravky\" Nová klavírní škola chce usnadnit práci učitelům klavírní hry na všech typech škol i učitelům soukromým.

Nová klavírní škola 1. díl

405 Kč
Bane: Prokletá láska
(3x)
Bane Nestoudný surfař. Hulič. Podfukář, lhář, zloděj a podvodník. Naposledy, když jsem o něm slyšela, tak vydíral boháče a spal s jejich manželkami.
Ukázky

Bane: Prokletá láska

229 Kč
Jedineční lidé
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.

Jedineční lidé

268 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>