Nejprodávanější tituly - září 2020
příběhy ze života

Babky - 11%
(1x)

V jednom domě žijí tři trochu praštěné babky. Vomáčková, Kvasničková a Zelí. Přátelí se spolu a každý den na sebe pokřikují z patra do patra, protože bez sebe nemůžou být.

příběhy ze života

Babky

241 Kč
214 Kč
Břetislav a Jitka - 11%
Útěk nekonečným lesem před hrůzu nahánějícím chlapíkem, ze kterého lezou červi, končí podvrtnutým kotníkem.
příběhy ze života

Břetislav a Jitka

179 Kč
159 Kč
Holub Kolumb - 11%
(1x)

Road movie zamilovaného poštovního holuba ve výslužbě. Ptačí říši se dětem velmi úspěšně snažil přiblížit již Josef Lada. Nový pohled na chytré ptactvo, které si vždy ví rady, nabízí dobrodružný, napínavý příběh holuba Kolumba.

příběhy ze života

Holub Kolumb

241 Kč
214 Kč
Ve škole se dějou věci! - 11%
(2x)
Kolem domu Hedvičiných rodičů projíždí záhadný autobus. Hedvika s maminkou si nejprve myslí, že to lupiči obhlížejí terén! Když se ukáže, že je to obyčejný školní autobus, znamená to, že začátek školního roku je na spadnutí. A začnou se dít věci!
příběhy ze života

Ve škole se dějou věci!

269 Kč
239 Kč
Marcus & Martinus
Jste připraveni na to, být naprosto fascinováni, vtaženi do příběhu, objevovat nečekané a do teď tajené detaily z jejich života?
příběhy ze života

Marcus & Martinus

44 Kč
Moonlocket
(4x)
When infamous escapologist Jack Door breaks out from Pentonville Prison, he sets out for the town of Brackenbridge, determined to find his missing treasure - the Moonlocket.
příběhy ze života

Moonlocket

194 Kč
Hrdinův atlas smrtících draků - 11%
Škyťákovi bude dvanáct. Tedy když se mu podaří přežít narozeniny. Pokud nedokáže do večera uloupit z nedobytné Hromotlucké knihovny spis Jak vycvičit draka, jeho zlobivý dráček Bezzubka bude vypovězen z kmene.
příběhy ze života

Hrdinův atlas smrtících draků

224 Kč
199 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
příběhy ze života
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
příběhy ze života
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Čarodějův klobouk - 11%
(1x)
Muminek, Šňupálek a Čenich na začátku jednoho kouzelného léta naleznou černý cylindr. A protože v muminím údolí se nic neodehraje jen tak, můžete si být jisti, že se začnou dít věci!
příběhy ze života
Ukázky

Čarodějův klobouk

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 121 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>