Nejprodávanější tituly - září 2020
svět

Skotsko - 11%
Kdo a proč budoval megalitické stavby? Žil skutečně král Artuš? Jaké tajemství skrývá Rosslynská kaple? Žije ve skotských jezerech dávno vyhynulý tvor? A kým byl ve skutečnosti William Wallace?
svět

Skotsko

268 Kč
238 Kč
Nechte psa doma
Kniha o tříměsíčním putování po Thajsku a Vietnamu.
svět

Nechte psa doma

243 Kč
Vysoké Tatry - 11%
Podrobná turistická a cykloturistická mapa v mierke 1:25 000 v slovenskej jazykovej mutácii. Na zadnej strane: krajinovedný sprievodca, popis vybraných túr, informácie o horských chatách na slovenskej a poľskej strane pohoria.
svět

Vysoké Tatry

132 Kč
118 Kč
Istanbul a egejské pobřeží - 11%
Istanbul je jedno z nejpodivuhodnějších měst světa. Jako jediné se rozkládá na dvou kontinentech. Po celá staletí bylo město otevřené vlivům ze Západu i z Východu a toto prolínání idejí pomohlo vytvořit jednu z nejbarvitějších kultur.
svět

Istanbul a egejské pobřeží

206 Kč
183 Kč
Šumava - Bavorský les - 11%
Příroda, technické památky, města a obce, historie Šumavy – vše v praktickém „průvodci do kapsy“.Turistický průvodce Šumavou a Bavorským lesem poskytuje všem návštěvníkům a zájemcům o Šumavu přehledné informace o této „zelené střeše Evropy“.
svět

Šumava - Bavorský les

116 Kč
103 Kč
Hurá na kajak! - 11%
(2x)
Další kniha autorského týmu Doktora Racka s neznámými fotografiemi Ladislava Sitenského. Prach a volovo! Nevíte, kam za pořádným dobrodružstvím?
svět

Hurá na kajak!

311 Kč
276 Kč
Sabaloka a Šestý nilský katarakt
(1x)
Svědectví o setkávání čtyř Čechů s krajinou, minulostí a současností Súdánu, exotické a v Česku málo známé africké země.
svět

Sabaloka a Šestý nilský katarakt

83 Kč
Setkání se snem aneb Finlandia - 11%
Kniha zprostředkovává zážitky Zdeňka Kalisty (1900-1982) z cesty do Finska v roce 1966. V mnohém však přesahuje běžné žánrové cestopisné obrázky a nabízí čtenáři vnitřní setkání s dalekou severskou zemí.
svět

Setkání se snem aneb Finlandia

215 Kč
191 Kč
Městské věže v Čechách, na Moravě, ve Slezsku - 11%
Další svazek edice Navštivte... představuje důležité historické památky, jakými jsou bezesporu městské věže, jinak známé také jako městské hlásky.
svět

Městské věže v Čechách, na Moravě, ve Slezsku

134 Kč
119 Kč
Svět vzhůru nohama - 11%
Kniha není typickým cestopisem či průvodcem po Patagonii a Novém Zélandu, mnohem spíše je inspirací k osobní návštěvě ještě nepoznaných koutů světa a záznamem o prožitých zkušenostech i myšlenkách, které každé putování neodmyslitelně provázejí.
svět

Svět vzhůru nohama

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 53 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>