Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2020
historické romány

Vzpurná - 11%
Odvážná mladá žena, nelítostná doba tureckých válek a osudová láska. Komtesa Johana z Allersheimu může jen v přestrojení za muže uniknout nedobrovolnému manželství.
historické romány

Vzpurná

359 Kč
319 Kč
Wavesbury - Indiánské Vánoce - 20%
(3x)
Pokračování historické ságy Wavesbury.
historické romány
Ukázky

Wavesbury - Indiánské Vánoce

299 Kč
239 Kč
Achilleova píseň - 11%
(2x)
Řecko v časech hrdinů. Toto dojemné a originální ztvárnění trojské války je zničujícím příběhem lásky a soupeření mezi bohy a lidmi. Hlavní zápas se však odehrává mezi nelítostnou ctižádostí a touhou lidského srdce po míru.
historické romány

Achilleova píseň

359 Kč
319 Kč
Duch znojemských katakomb - 11%
(2x)
Oldřich z Chlumu přijíždí spolu s panošem Otou jako jeden z vyslanců českého krále do Znojma, kde se koná jednání o smíru mezi moravskou a rakouskou šlechtou. Vše je předem dohodnuto a jde jen o to, aby se ochota ze smíru veřejně potvrdila.
historické romány

Duch znojemských katakomb

314 Kč
279 Kč
Johana z Rožmitálu - 11%
Píše se rok 1450. Ovdovělý zemský správce Jiří z Poděbrad hledá ženu, která by pečovala o jeho domácnost a byla opatrovnicí jeho dětí.
historické romány

Johana z Rožmitálu

233 Kč
207 Kč
Les přízraků - 11%
(3x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
historické romány
Ukázky

Les přízraků

268 Kč
238 Kč
Ohnivý sloup - 11%
(1x)
Po Pilířích země a Na věky věků, celosvětově oblíbených historických ságách od bestselleristy Kena Folletta, přichází Ohnivý sloup, třetí rozvětvený příběh zasazený do anglického městečka Kingsbridge, příběh mocných panovníků i jejich nepostradatelných pomocníků, příběh plný intrik, vražd a zrady, ale také lásky, přátelství a naděje.
historické romány

Ohnivý sloup

314 Kč
279 Kč
Vévodkyně - 11%
Angelika Lathamová vyrostla na hradě Belgrave jen s milujícím otcem, vévodou z Westerfieldu.
historické romány

Vévodkyně

269 Kč
239 Kč
Wavesbury – Slečna podporučík - 11%
(4x)
Jak se stali ze dvou nepřátel přátelé na život a na smrt? Co je zač nový zdánlivě bezchybný důstojník? Dokáže se krásná Wavesburyho Elizabeth rozhodnout mezi manželovou ctí a ctí své rodiny?
historické romány
Ukázky

Wavesbury – Slečna podporučík

269 Kč
239 Kč
Za svobodu - 11%
Román o československých legiích ve Francii. Děsivá cesta mladého sochaře Petra Michalce světovou válkou, po kolena v krvi, po pás v bahně zákopové války ve Francii, s neustále se vracející neodbytnou vzpomínkou na jedno osudové setkání.
historické romány
Ukázky

Za svobodu

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 81 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>