Nejprodávanější Kniha - září 2020
výchova a rodina

Povíme vám o dysortografii a dysgrafii - 11%
Publikace je určena dětem ve věku od 6 do 12 let, které mají potíže s dysgrafií či dysortografií, a také jejich rodičům, učitelům nebo kamarádům.
výchova a rodina

Povíme vám o dysortografii a dysgrafii

134 Kč
119 Kč
Před úsvitem, po ránu /2.vydání/ - 11%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
výchova a rodina

Před úsvitem, po ránu /2.vydání/

234 Kč
208 Kč
Zrazený otcem - 37%
Kniha známého polského psychologa, psychoterapeuta, spisovatele a buddhisty Wojciecha Eichelbergera přeložená do češtiny se snaží nabídnout pomoc mužům, kteří vyrůstali bez mužských vzorů, a vylíčit v čem spočívá „zrada“ rodiče.
výchova a rodina

Zrazený otcem

158 Kč
99 Kč
Dva domovy - 11%
Smyslem knihy Dva domovy je pomoci dětem ve věku od 3 do 6 let zorientovat se v situaci, kdy ony samy nebo jejich kamarádi žijí v rozdělené rodině. Nabízí oporu a cestu, jak objevit radost v nelehkém období, a uvědomit si, že v tom není samo.
výchova a rodina

Dva domovy

161 Kč
143 Kč
Pomalé rodičovství - 11%
Rané dětství prožíváme jen jednou. Je vzácné. To, co se odehraje v prvních letech, nelze později stejným způsobem zopakovat nebo získat nazpět. Kodaňská školka Nokken to potvrzuje.
výchova a rodina

Pomalé rodičovství

151 Kč
134 Kč
Co děti nejvíc potřebují - 11%
Poutavá, často velmi osobní a hluboká zamyšlení známého dětského psychologa probírají potřeby dětí a úkoly rodičů,vychovatelů a psychologů.
výchova a rodina

Co děti nejvíc potřebují

179 Kč
159 Kč
Učíme naše dítě mluvit - 11%
Knížka je věnována nejen všem aktivním a tvořivým rodičům, jimž není lhostejné, jak jejich děti mluví, ale také všem profesionálům, kteří se zabývají vývojem dítěte, s dětmi pracují a jejich schopnosti rozvíjejí.
výchova a rodina

Učíme naše dítě mluvit

269 Kč
239 Kč
Soukromá a firemní školka od A do Z - 11%
V České republice je bohužel desítky let zažitý model, že existují pouze přeplněné jesle a školky Tato situace se v současné době začíná pomalu měnit...
výchova a rodina

Soukromá a firemní školka od A do Z

269 Kč
239 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
výchova a rodina

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Rozkvétající žena - 11%
(1x)
Dívka Kora, přátelící se s delfínem, prochází vnitřními biologickými změnami za hluboké účasti moudrých žen. V době prvních měsíčků přijímá duchovní poučení o posvátnosti ženství.
výchova a rodina

Rozkvétající žena

97 Kč
86 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 50 položek
<< < 1 .. 3 4 5