Nejprodávanější audioknihy - září 2020
detektivky

Sběratel motýlů - 20%
(3x)
Izolovaná zahrada, kvetoucí rostliny a… sbírka nádherných motýlů – mladých žen, které byly uneseny. O to vše pečuje Zahradník, zvrhlý muž posedlý uchováváním krásných dívek.
detektivky
Ukázky

Sběratel motýlů

299 Kč
239 Kč
Selfies - 11%
(3x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
detektivky

Selfies

332 Kč
295 Kč
Strážce boleslavského mystéria - 11%
(1x)
V pořadí již osmý detektivní román oblíbeného autora se opět odehrává v době českého krále Přemysla II. Otakara. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.
detektivky

Strážce boleslavského mystéria

314 Kč
279 Kč
Tajemství Tudorovců - 20%
Písař královské komory Jiří Adam z Dobronína odjíždí jako vyslanec na dlouhou cestu ke dvoru anglické královny Marie. Společnost mu dělá krásná a inteligentní šlechtična Kateřina Dolanská, kterou poznal při svém vyšetřování v teplických lázních.
detektivky
Ukázky

Tajemství Tudorovců

249 Kč
199 Kč
Krev na sněhu - 20%
(8x)

Problém je v tom, že jsem slabá a citlivá povaha… Olav Johansen nedokáže jezdit autem nenápadně ani pomalu, má měkké srdce, v afektu ztrácí hlavu, je mizerný v matematice a také trochu dyslektik. K čemu by se tak v Oslu sedmdesátých let mohl hodit?

detektivky
Ukázky

Krev na sněhu

259 Kč
207 Kč
Kritik - 20%

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

detektivky
Ukázky

Kritik

299 Kč
239 Kč
Prokletí brněnských řeholníků - 11%
Audio verze historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.
detektivky

Prokletí brněnských řeholníků

314 Kč
279 Kč
Půlnoční slunce - 11%
(3x)
V sedmdesátých letech 20. století se na dalekém severu Norska usadili příslušníci laestadiánského hnutí. Jejich domovem se stala opuštěná vesnice Kasund kdesi ve Finnmarce. Izolace není na škodu, neboť jejich životy jsou svázány přísnými pravidly.
detektivky

Půlnoční slunce

260 Kč
231 Kč
Vražda v Orient-expressu - 11%
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

detektivky

Vražda v Orient-expressu

305 Kč
271 Kč
Katyně - 20%
(1x)

Jak pomoci přenádherné dívce Lízince Tachecí, které by každý muž snesl modré z nebe, když ji nevezmou ani na gymnázium ani na konzervatoř ani na jinou školu s maturitou?? Nezbývá než otevřít složku PST!

detektivky
Ukázky

Katyně

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 58 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>