Nejprodávanější e-knihy - září 2020
děti a mládež

Kosprd a Telecí - Příběh ze školky - 20%
(3x)
Příběh ze školky v anglicko-českém vydání zachycuje každodenní momenty, které se mohly přihodit v kterékoliv mateřské školce, stejně jako vypovídá o dětské fantazii i nápadech předškoláků, nad nimiž se dospělí nestačí divit.
děti a mládež
Ukázky

Kosprd a Telecí - Příběh ze školky

199 Kč
159 Kč
Němý viník - 20%
(1x)
Stevie toužila rozlousknout ellinghamskou záhadu, ale místo toho našla svého spolužáka mrtvého. Když si začne dávat jedna a jedna dohromady, její rodiče se rozhodnou ze školy odvézt.
děti a mládež
Ukázky

Němý viník

249 Kč
199 Kč
Andělský mág - 20%
(2x)

Garth Nix píše první ligu fantasy. Přesvědčte se sami! Od okamžiku, kdy se Liliath ukryla ve starém sarkofágu, uběhlo více než sto let. Přesto se nyní probouzí krásná jako dřív a její touha setkat se se svojí láskou, archandělem Palenielem, je silnější, než kdy byla.

děti a mládež
Ukázky

Andělský mág

279 Kč
223 Kč
Boj o první místo - 20%
Třináctiletého Petra čeká poslední ročník základní školy. Jenže po prázdninách tam vládnou nové pořádky. Nepsaným vůdcem třídy se stal zákeřný frajírek Ruda, který své obdivovatele využívá, aby utlačoval slabší kluky. Petr je snad jediný, kdo odhalil Rudovu falešnou tvář a zlou povahu.
děti a mládež
Ukázky

Boj o první místo

249 Kč
199 Kč
Čteme s obrázky – Jak se žirafa vytahovala a další pohádky - 20%
Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
děti a mládež
Ukázky

Čteme s obrázky – Jak se žirafa vytahovala a další pohádky

179 Kč
143 Kč
Dcera ztracených bohů - 20%
(1x)

Vítěz ocenění Humbook Start za nejlepší text roku 2020 Arisbé nikdy nepoznala jiné místo než maličký ostrůvek uprostřed Archájského moře, kde se narodila. Její touha vidět svět je tak silná, že se rozhodne porušit rodinné tabu a vstoupit do Labyrintu.

děti a mládež
Ukázky

Dcera ztracených bohů

209 Kč
167 Kč
Dneska jsem vyšla z domu! - 20%
(1x)
Tahle knížka je o strastech mileniálského života, o škole, stresu a tunách nezdravého jídla. Ale taky o holení nohou a udržování zdravého sebevědomí.
děti a mládež
Ukázky

Dneska jsem vyšla z domu!

189 Kč
151 Kč
Elena: Tajemství Dubové farmy - 20%
Elena je radostí celá bez sebe, když dostane dopis z USA. Brenda Murrayová, nynější majitelka koně Quintana, kterého Elena vycvičila, ji i s její nejlepší kamarádkou Melike zve na prázdniny na Dubovou farmu v Massachusetts!
děti a mládež
Ukázky

Elena: Tajemství Dubové farmy

209 Kč
167 Kč
Hanko, zachraň štěně! - 20%
Hance je třináct a psy si raději vždycky držela od těla. Jenže pokud chce zapůsobit na Patrika, který chodí pomáhat do psího útulku, bude muset svůj strach překonat. A tak sebere veškerou odvahu a přihlásí se také jako dobrovolnice.
děti a mládež
Ukázky

Hanko, zachraň štěně!

199 Kč
159 Kč
Jirka a velký třesk - 20%
Právě se koná jeden z největších vědeckých experimentů všech dob a Jirka s Aničkou je mohou sledovat úplně zblízka! Aniččin táta Erik vede pokusy ve Velkém hadronovém urychlovači, které mají odhalit první okamžiky vesmíru – velký třesk.
děti a mládež
Ukázky

Jirka a velký třesk

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 123 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>