Nejprodávanější tituly - září 2020
psychologie

Sova byla pekařova dcera - 36%
Tato kniha nabízí překvapivé vhledy do vztahů mezi individuačním procesem ženy a stavem jejího těla. Základní hypotézou, kterou autorka přesvědčivě předkládá, je to, že problémy s váhou a příjmem potravy mají často skrytý význam.
psychologie

Sova byla pekařova dcera

230 Kč
148 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
psychologie
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Posvátná prostitutka - 11%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
psychologie
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
238 Kč
Těhotná panna - 11%
Uznávaná jungiánská psychoterapeutka Marion Woodmanová se ve své knize zabývá především trnitou cestou, kterou žena musí projít, aby dosáhla skutečné samostatnosti a svobody.
psychologie
Ukázky

Těhotná panna

313 Kč
278 Kč
Lidé lži - 11%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
psychologie

Lidé lži

314 Kč
279 Kč
Nenávidím tě, neopouštěj mě! - 11%
Pro člověka s hraniční poruchou osobnosti je život jako nekonečná horská dráha bez jasného cíle. Pro jeho blízké, ti kteří s ním žijí, milují ho nebo ho ohrožují, to může být stejně divoká, beznadějná a frustrující jízda...
psychologie

Nenávidím tě, neopouštěj mě!

332 Kč
295 Kč
Před úsvitem, po ránu /2.vydání/ - 11%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
psychologie

Před úsvitem, po ránu /2.vydání/

234 Kč
208 Kč
Další osudy Popelky po svatbě - 11%
Třiadvacet konstelací pohádek a mýtů pro pokročilé dospělé, doplněno dvaadvaceti mytologickými a pohádkovými archetypy, jež žijí svůj skrytý život v každém z nás.
psychologie
Ukázky

Další osudy Popelky po svatbě

234 Kč
208 Kč
Vývojová psychologie - 11%
Publikace podává srozumitelný výklad vývoje člověka napříč celým životním cyklem. Zachycuje proměny lidské psychiky a chování od početí a prenatálního života až po umírání a smrt.
psychologie

Vývojová psychologie

755 Kč
671 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
psychologie

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 268 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 27 > >>