Nejprodávanější tituly - září 2020
kuchařky

Natrhej si oběd - 11%
(1x)
Říká se, že ty nejlepší věci jsou zadarmo. Nechoďte do supermarketu, jděte do přírody!
kuchařky

Natrhej si oběd

449 Kč
399 Kč
Pálíme ovoce - 11%
Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii.
kuchařky

Pálíme ovoce

278 Kč
247 Kč
Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta - 11%
Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta přináší pečící recepty našich babiček na domácí chléb pečivo i různé laskominky jak je shromáždila a podle nich pekla známá propagátorka tradičního životního stylu Alena Gajdušková.
kuchařky

Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta

223 Kč
198 Kč
Recepty slavných - 20%
Kariéra, sláva, vztahy, skandály a chutě celebrit Kniha nabízí nejen chutné recepty slavných, ale také se dovíte střípky z jejich života ...
kuchařky
Ukázky

Recepty slavných

79 Kč
63 Kč
Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce - 59%
(1x)
Máte v úmyslu začít s běžeckým dobrodružstvím? Nebo pravidelně trénujete či se připravujete na běžecké závody? V této kuchařské knize najdete kromě kvalitních a zcela zásadních informací o správném stravování pro běžce také celou řadu receptů.
kuchařky
Ukázky

Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce

358 Kč
148 Kč
Tekutá kuchařka - 11%
(1x)
Čím se zabaví barmani v časech koronakrize, když jim na dva měsíce zavřou bary? Napíší koktejlovou kuchařku.
kuchařky
Ukázky

Tekutá kuchařka

449 Kč
399 Kč
Zmrzliny - 11%
(1x)
Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičková vás provede přípravou zmrzlin, sorbetů a nanuků.
kuchařky

Zmrzliny

359 Kč
319 Kč
Bezlepkové kváskové pečení - 20%

Upečte si sami doma bezlepkový kváskový chléb, Chleban s An!   Myslíte si, že upéct si vlastní chleba bez lepku bude složité? Autorka této knihy vás přesvědčí, že ne. Sama má celiakii, čerpá tedy z vlastních zkušeností a navíc moc dobře ví, co vás trápí.

kuchařky
Ukázky

Bezlepkové kváskové pečení

189 Kč
151 Kč
Deník Whole30 - 11%
Vítáme všechny příznivce WHOLE 30! Právě v rukou držíte vše, co vám scházelo pro úspěšné dokončení stravovacího restartu: svůj osobní deník, návod, povzbuzení, inspiraci, tipy a triky–prostě každodenního kouče a společníka, který vás bude motivovat.
kuchařky

Deník Whole30

350 Kč
311 Kč
Dobroty pro diabetiky - 20%
Přes 60 receptů. Ve sladkých jídlech této kuchařky nenaleznete žádný přidaný cukr. Jejich přirozenou sladkost zajišťuje ovoce, nebo jsou přislazovány stévií či medem. Slané recepty mají nízkosacharidové složení. Jsou to prostě dobroty, které budou chutnat jak diabetikům, tak těm, kdo chtějí omezovat cukr ve své stravě.
kuchařky
Ukázky

Dobroty pro diabetiky

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 127 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 13 > >>