Nejprodávanější Kniha - září 2020
společenské vědy

Okultní tradice Cikánů - 11%
Kniha Okultní tradice Cikánů Pierra Derlona nabízí českému čtenáři zcela ojedinělý vhled do tradic a zvyků kočovných cikánských kmenů, přehled magických a léčitelských praktik, způsobů tajné komunikace prostřednictvím šifrovaných značek...
společenské vědy

Okultní tradice Cikánů

349 Kč
310 Kč
Rudá samba - 11%
Na základě důkladného studia značného množství archivních materiálů autoři sestavili vyčerpávající přehled působení Státní bezpečnosti v největší jihoamerické zemi.
společenské vědy
Ukázky

Rudá samba

536 Kč
476 Kč
Sandtray - Život jako na dlani - 11%
Co se o sobě člověk dozví při hře s figurkami na pískovišti? Sandtray je velmi efektivní a čím dál populárnější forma herní terapie.
společenské vědy

Sandtray - Život jako na dlani

323 Kč
287 Kč
Tváře normalizace - 11%
(1x)
Deník N ve spolupráci s historiky popsal osudy lidí, o něž normalizační režim opíral svou moc nebo kteří se stali výmluvnými symboly jeho praktik.
společenské vědy

Tváře normalizace

314 Kč
279 Kč
Tyranie metrik - 11%

Metriky se začaly používat v sedmdesátých letech k efektivnímu řízení podniků, ale postupně pronikaly do všech oborů lidské činnosti.

společenské vědy
Ukázky

Tyranie metrik

266 Kč
236 Kč
Volby do Evropského parlamentu v Česku v roce 2019: stále ještě druhořadé volby? - 11%
Publikace renomovaných českých politologů, kteří se dlouhodobě věnují výzkumu voleb a volebních systémů, se zaměřuje na analýzu a průběh voleb do Evropského parlamentu v Česku v roce 2019.
společenské vědy

Volby do Evropského parlamentu v Česku v roce 2019: stále ještě druhořadé volby?

215 Kč
191 Kč
„Takové normální rodinné historky“ - 20%
Kniha zve čtenáře do intimního světa rodinné paměti, dokumentovaného rozhovory s příslušníky tří generací vybraných rodin.
společenské vědy

„Takové normální rodinné historky“

298 Kč
238 Kč
Budoucnost lidstva - 11%
(2x)
Kniha slavného astrofyzika a popularizátora vědy Michia Kakua ukazuje, kam by lidstvo mohlo dospět v oblasti kosmických letů, zlepšování člověka a osidlování vesmíru.
společenské vědy
Ukázky

Budoucnost lidstva

357 Kč
318 Kč
Diagnóza žena - 11%
Žena je zvláštní tvor. Nejen, že najednou oběma rukama zvládne deset činností, ona má i mnoho tváří. V jednu chvíli se tváří jako anděl, aby se v okamžiku změnila v ďábla. Snažit se jí porozumět je stejně marné, jako ovlivnit počasí. Muži se v ženě ztrácejí a jen nevěřícně kroutí očima
společenské vědy

Diagnóza žena

233 Kč
207 Kč
Krvavé slunce pod gilotinou - 11%
Kniha „Krvavé slunce pod gilotinou“ je dokumentární román popisující prorůstání nevolených struktur a zájmových skupin do politiky, státní správy, policie, justice.
společenské vědy

Krvavé slunce pod gilotinou

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 283 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 29 > >>