Nejprodávanější e-knihy - září 2020
osobní rozvoj

Jak překonat stydlivost, ostych a nesmělost - 20%
Nemusí se z vás stát hluční extroverti, abyste si mohli začít užívat výhody světa, ve kterém zdánlivě platí zákon silnějšího.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak překonat stydlivost, ostych a nesmělost

229 Kč
183 Kč
Královna a divoška - 20%
(1x)
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
osobní rozvoj
Ukázky

Královna a divoška

189 Kč
151 Kč
Osho na každý den - 20%
Každodenní inspirace Výběr postřehů a výroků z brilantních promluv mistra Osha, jimiž okouzloval, ale i provokoval své posluchače, a které mají dodnes schopnost oslovit tisíce lidí na celém světě.
osobní rozvoj
Ukázky

Osho na každý den

199 Kč
159 Kč
Pozitivní leader - 20%
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků.
osobní rozvoj
Ukázky

Pozitivní leader

299 Kč
239 Kč
Sestup k bohyni - 20%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Sestup k bohyni

169 Kč
135 Kč
Staňte se magnetem na skutečné muže - 20%
Stále nemůžete nalézt druhou polovičku? Topíte se v neuzavřených vztazích z minulosti, bolestných rozchodech, strachu ze zklamání nebo se zaplétáte se zadanými muži?
osobní rozvoj
Ukázky

Staňte se magnetem na skutečné muže

195 Kč
156 Kč
Umění míru - 20%
„Umění míru má doplňovat to, co schází.“ – Morihei Uešiba Inspirativní učení, která toto vydání obsahuje, nám ukazují, že pravá cesta bojovníka se zakládá na soucitu, moudrosti, nebojácnosti a lásce k přírodě.
osobní rozvoj
Ukázky

Umění míru

99 Kč
79 Kč
Zářit a nevyhořet - 20%
Psycholožka Iva Moravcová má téměř 30 let zkušeností především s psychologií práce. Pomáhá nadnárodním firmám i drobným podnikatelům, vrcholným manažerům i řadovým zaměstnancům.
osobní rozvoj
Ukázky

Zářit a nevyhořet

209 Kč
167 Kč
Carrie Kirsten: 3 principy - 20%

Život známých lidí může vypadat dokonalý, všechno ale není vždy tak, jak se na první pohled zdá.  V této knize se vám ukážu z jiné stránky, kterou jste dosud neměli možnost poznat. Dozvíte se, co jsem na internetu nikdy nesdílela. Prozradím vám, s čím jsem posledních pár let mimo obrazovku bojovala. A jak jsem se dostala z psychického dna, na které jsem kvůli sociálním sítím spadla. Na základě svých zkušeností jsem vytvořila 3 principy, kterých je potřeba se držet, abychom mohli vést šťastný a spokojený život. Teď se o ně s vámi podělím.

osobní rozvoj
Ukázky

Carrie Kirsten: 3 principy

209 Kč
167 Kč
EQ Emoční inteligence v každodenním životě - 20%

Chcete porozumět svým emocím? Nechcete se nechat smýkat svými pocity?

Tato kniha vám pomůže uvědomit si a rozvinout svou emoční inteligenci!

osobní rozvoj
Ukázky

EQ Emoční inteligence v každodenním životě

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 152 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 16 > >>