Nejprodávanější e-knihy - září 2020
podle věku

Ekonomie dobra a zla - 20%
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
podle věku
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
158 Kč
Knulp - 20%

Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě. Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a němčinou ve formátu ePub a mobi.

podle věku
Ukázky

Knulp

188 Kč
150 Kč
Moderní Business English - 20%
Používáte v zaměstnání angličtinu, ale nejste si vždycky zcela jistí, jak správně vyjádřit to, co chcete říci? Chcete se vyjadřovat přesně, srozumitelně a bez chyb? Potřebujete mít vždy po ruce přesvědčivou formulaci, vzor e-mailu nebo osnovu telefonátu?
podle věku
Ukázky

Moderní Business English

212 Kč
170 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
podle věku
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Ošetřovatelství v pediatrii - 20%
Publikace metodicky navazuje na knihu Základní ošetřovatelská péče v pediatrii a je další z učebnic ošetřovatelství v klinických oborech.
podle věku
Ukázky

Ošetřovatelství v pediatrii

271 Kč
217 Kč
Grafologie - 20%
Písmo o nás prozrazuje mnohé. Jak je možné „číst“ v lidském písmu, na to se snaží odpovědět disciplína zvaná grafologie. Publikace přehledně shrnuje základy grafologie, podává přehled o grafologických znacích a jejich psychologických významech.
podle věku
Ukázky

Grafologie

229 Kč
183 Kč
Němčina - testy a cvičení - 20%
Chcete si zlepšit a procvičit svou němčinu? Učili jste se německy a máte pocit, že už zapomínáte? Zkuste si udělat pár cvičení a uvidíte sami, jak na tom jste.
podle věku
Ukázky

Němčina - testy a cvičení

135 Kč
108 Kč
Histologický atlas - 20%
Atlas představuje základní učební pomůcku morfologického mikroskopického oboru pro studenty magisterského i bakalářského studia na lékařských fakultách.
podle věku
Ukázky

Histologický atlas

407 Kč
326 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
podle věku
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Novinky v gastroenterologii a hepatologii - 20%
Kniha podává podrobný přehled zásadních novinek v daném oboru od základní teorie až po chirurgickou léčbu. Zamýšleným specifikem publikace je značná podrobnost, aktuálnost a důraz na vědecký přístup. Jedná se proto o publikaci vysoce odbornou.
podle věku
Ukázky

Novinky v gastroenterologii a hepatologii

586 Kč
469 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 73 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>