Nejprodávanější e-knihy - září 2020
medicína

Ošetřovatelství v pediatrii - 20%
Publikace metodicky navazuje na knihu Základní ošetřovatelská péče v pediatrii a je další z učebnic ošetřovatelství v klinických oborech.
medicína
Ukázky

Ošetřovatelství v pediatrii

271 Kč
217 Kč
Úvod do psychoterapie - 20%
Poznejte spolu s námi obor psychoterapie. Obor, jehož smyslem a cílem je prostřednictvím psychologických postupů a metod pomáhat lidem vnitřně destabilizovaným a často nemocným a nešťastným.
medicína
Ukázky

Úvod do psychoterapie

365 Kč
292 Kč
Výchova ke zdraví - 20%
Publikace obsahuje nejdůležitější základní poznatky z oblasti zdraví, metod výchovy ke zdraví, zdravého způsobu života, prevence a podpory zdraví a z oblasti sociálního zabezpečení a sociální péče.
medicína
Ukázky

Výchova ke zdraví

169 Kč
135 Kč
Histologický atlas - 20%
Atlas představuje základní učební pomůcku morfologického mikroskopického oboru pro studenty magisterského i bakalářského studia na lékařských fakultách.
medicína
Ukázky

Histologický atlas

407 Kč
326 Kč
Kariérní poradenství - 20%
Práce, a tedy i povolání, je nedílnou součástí nás všech. Povolání nás ovlivňuje dokonce natolik, že podle něj hodnotíme svou spokojenost s vlastním životem, životním stylem či způsobem trávení volného času.
medicína
Ukázky

Kariérní poradenství

254 Kč
203 Kč
Konopí a konopné drogy - 20%
Tato kniha je v českém a slovenském prostředí zcela unikátní. Autoři na základě mezioborového přístupu předkládají rozsáhlý materiál o celospolečensky náročném a často kontroverzním tématu konopných drog.
medicína
Ukázky

Konopí a konopné drogy

543 Kč
434 Kč
Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty - 1. ročník - 20%
Učebnice je doplněna pracovním sešitem, kde mohou studenti využít a zopakovat vědomosti získané díky této publikaci a rozvíjet kritické myšlení tolik potřebné pro práci zdravotnických pracovníků.
medicína
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty - 1. ročník

246 Kč
197 Kč
Vyhněte se rakovině - 20%
Problém rakoviny je ve veřejnosti stále zahalen celou řadou mýtů, chybných interpretací, tápáním i nekritickým spoléháním jen na nové protinádorové léky. Nejúčinnějším přístupem v boji s rakovinou je ovšem prevence.
medicína
Ukázky

Vyhněte se rakovině

204 Kč
163 Kč
Novinky v gastroenterologii a hepatologii - 20%
Kniha podává podrobný přehled zásadních novinek v daném oboru od základní teorie až po chirurgickou léčbu. Zamýšleným specifikem publikace je značná podrobnost, aktuálnost a důraz na vědecký přístup. Jedná se proto o publikaci vysoce odbornou.
medicína
Ukázky

Novinky v gastroenterologii a hepatologii

586 Kč
469 Kč
Předrozvodové a rozvodové poradenství - 20%
Ojedinělá publikace volně navazuje na knihu Manželské a rodinné poradenství. Propojením pohledů rodinného psychologa a právníka poskytuje množství informací nezbytných při řešení krizové, rozvodové situace.
medicína
Ukázky

Předrozvodové a rozvodové poradenství

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 77 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>