Nejprodávanější tituly - září 2020
leporela

Objevujeme svět! Oblečení - 11%
(1x)
Co si oblékáme? Jaké doplňky nás chrání proti sluníčku? Co si na sebe vezmeme, když venku prší? A co když se chystáme do postýlky? Nauč se pojmenovat nové druhy oblečení. Dozvíš se, jak a kam se co nosí.
leporela

Objevujeme svět! Oblečení

224 Kč
199 Kč
Barvy - Kuk pod okénko - 11%
Leporelo pro nejmenší s otevíracími okénky. Otevřete okénka a naučte vaše dítě základní barvy, počítat věci, dávat je dohromady, počítat do 5 a mnoho dalšího.
leporela

Barvy - Kuk pod okénko

269 Kč
239 Kč
Objevujeme svět! Louka - 11%
Objevovat, co všechno lze vidět na louce, je s tímto leporelem tak zábavné! Kdo žije v úlu? Kdo tká pavučinu? Kdo má rád lískové oříšky? Kdo má bodliny?
leporela

Objevujeme svět! Louka

224 Kč
199 Kč
Kudy teče řeka - 11%
Teče poblíž vašeho domu řeka? A napadlo tě, kde začíná a kde končí? Rozlož si tuto knížku a můžeš její příběh sledovat od nenápadného pramene, který se nachází v lese či v horách, přes potůček, říčku, veletok a přehradu až do moře.
leporela

Kudy teče řeka

152 Kč
135 Kč
Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko - 11%
Seznam se díky této encyklopedické knížce s více než 60 odklápěcími okénky s různými dopravními prostředky. Prozkoumej je a zjisti něco nového.
leporela

Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko

314 Kč
279 Kč
Arnyho dílna - 12%
(1x)
Arny je neuvěřitelně šikovný krysák, který se svými kamarády postavil auto, letadlo a nakonec i motorku. Na takovou práci ale potřebuje mít pořádné nářadí. Pojďme se tedy podívat do jeho dílny.Leporelo pro nejmenší – ještě nečtenáře.
leporela
Ukázky

Arnyho dílna

86 Kč
76 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 76 položek
<< < 1 .. 6 7 8