Nejprodávanější knihy - září 2020
česká

Cestou k zářnému cíli
(1x)
Anna Pammrová – žena s duší lesa, nepříliš známá česká filozofka, která se do dějin české literatury zapsala díky svému celoživotnímu přátelství s básníkem Otokarem Březinou. Právě těmito slovy bývá česká myslitelka nejčastěji představována.
česká

Cestou k zářnému cíli

197 Kč
Citlivý člověk
(4x)
Hrdinové Topolova románu, kočovný herec Táta se svou alkoholickou ženou a dvěma synky, křižují Evropou, aby se pokusili nalézt staronový domov na březích Sázavy.
česká

Citlivý člověk

311 Kč
Co má vědět správný Čech
Znáte celou českou hymnu a kolik má slok? Víte, jaké jsou naše státní symboly a co znamenají? Kolik máme státních svátků a proč je slavíme? Nebo kteří Češi a jaké vynálezy se celosvětově proslavili?
česká

Co má vědět správný Čech

314 Kč
Co odvál dým aneb Jak jsem přežil holokaust
Autor začíná své vzpomínky popisem transportu do Terezína spolu se svými rodiči. Tehdy mu bylo 16 let. V Terezíně byli internováni několik měsíců, podmínky zdejšího života byly sice velice stísněné a těžké, ale proti jiným táborům méně vražedné.
česká
Ukázky

Co odvál dým aneb Jak jsem přežil holokaust

267 Kč
Co přinesly vlny a odvál vítr
Mořeplavec Rudolf Krautschneider vypráví o stavbě a části plavby plachetnice Victoria, repliky slavné historické lodě Fernaa de Magalhaese, která jako první v 16. století obeplula zeměkouli. Popisuje také výpravy do polárních moří.
česká

Co přinesly vlny a odvál vítr

322 Kč
Čertova bažina
Projekt 3x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
česká

Čertova bažina

296 Kč
Češi 1918-1992
Spisovatel Pavel Kosatík připravil pro Českou televizi devět scénářů seriálu České století, ve kterém jsou představeny události českých dějin. Zatímco na obrazovku dílo převedl režisér Robert Sedláček, komiksového zpracování se ujali čeští výtvarníci
česká

Češi 1918-1992

1 726 Kč
Čtení o T. G. Masarykovi
Čtení o T. G. Masarykovi zahrnuje devětatřicet textů z období 1910–1938, kdy byly identifikovány důležité masarykovské otázky a výzvy. Podtitul Literatura – člověk – svět upozorňuje na komplexnost Masarykova estetického myšlení, ...
česká

Čtení o T. G. Masarykovi

278 Kč
Daleko od stromu
Pod básnivým povrchem se tu skrývá zcela moderní buildungsroman – román o dospívání, zrání a vstupu do světa dospělých, v němž už máme svůj úděl nést sami
česká

Daleko od stromu

224 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>