Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2020

Lubomír Martínek
Autor čte z knihy Muškátový oříšek, která vyšla v Edici Revolver Revue v roce 2012. Součástí CD je doprovodný text Viktora Šlajchrta

Lubomír Martínek

179 Kč
Můj život po životě
Osmého prosince 2012 praskla Michalu Vieweghovi aorta. V nemocnici ho půl hodiny marně oživovali, a jak říká doktor Skalský, kdyby se rozhodli Michala neoperovat, nebylo by to nic proti standardním medicínským postupům. Jenže to zkusili...

Můj život po životě

248 Kč
Nebezpečné známosti
(2x)
Moderní zpracování podle nového překladu světoznáméh příběhu o lásce a krutých milostných intrikách ve výpravné dramatizaci s Vilmou Cibulkovou, Jiřím Dvořákem, Klárou Issovou, Janem Medunou, Kristýnou Frejovou a Igorem Barešem.

Nebezpečné známosti

314 Kč
Nebojte se klasiky - Lazebník sevillský
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!

Nebojte se klasiky - Lazebník sevillský

206 Kč
Pád Cařihradu
(2x)
Příběh lásky a zrady na pozadí dobytí nejslavnějšího města přelomu středověku a novověku.

Pád Cařihradu

314 Kč
Pán prstenů: Návrat krále
(3x)
V dávných dobách vykovali elfští kováři prsteny moci, netušili však, že Temný pán Sauron dal vyrobit ještě Jeden prsten, který měl vládnout všem.

Pán prstenů: Návrat krále

359 Kč
Pavel Zajíček
Autor čte z nepublikovaného cyklu básní Individuace z roku 1972 a ze sbírky Chvění, obsahující texty z posledního dvacetiletí. Součástí CD je doprovodný text Martina Hyblera.

Pavel Zajíček

179 Kč
Plakala panna, plakala
Na podzim roku 1969 se rozhodl Jiří Šlitr vytvořit pro Československou televizi zajímavý neformální pořad s anonymními mladými lidmi.

Plakala panna, plakala

316 Kč
Psi z Rigy
Druhý díl detektivní série nejprodávanějšího švédsky píšícího autora Henninga Mankella zavede komisaře Wallandera do Lotyšska po pádu Sovětského impéria, kde oficiální struktury stále ovládají příznivci bývalého režimu těsně propojení s mafií.

Psi z Rigy

269 Kč
Rodrick je king
Léto skončilo a Greg je vlastně docela rád. A ani se ho neptejte, co dělal o prázdninách, protože o tom fakt netouží mluvit... nejradši by zkrátka s novým školním rokem na všechno zapomněl, obzvláště na JEDNU trapnou událost...

Rodrick je king

179 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100