Nejprodávanější Kniha v roce 2020
nemoci a zdravotní problémy

Dítě diabetické matky - v otázkách a odpovědích - 11%
Kniha určená nastávajícím maminkám, které trpí cukrovkou a chtějí se dozvědět o tom, jaká jsou rizika těhotenství s diabetem pro ně a pro miminko. Nabízí pohled a rady lékařky s mnohaletou praxí v péči o diabetické matky a jejich děti.
nemoci a zdravotní problémy

Dítě diabetické matky - v otázkách a odpovědích

224 Kč
199 Kč
Léčba inzulinem - 11%
Kniha dr. Brože je orientována zcela prakticky, od výběru vhodného inzulinu, přes hledání jeho správné dávky, zásady seflmonitoringu glykemií, prevenci a řešení hypoglykemií, až k úpravám dávek v různých situacích.
nemoci a zdravotní problémy

Léčba inzulinem

536 Kč
476 Kč
Pomóc! Trpím depresí! - 11%
Věnováno těm, kteří trpí touto velmi rozšířenou duševní poruchou, jež často tím nejhorším způsobem ovlivňuje jejich osud.
nemoci a zdravotní problémy

Pomóc! Trpím depresí!

89 Kč
79 Kč
Není bezvýchodných situací aneb příběhy lidí s diabetem - 11%
Současná diabetologie disponuje velmi účinným a široce strukturovaným farmakoterapeutickým „arzenálem“, který spolu s moderní technikou významně změnil život velkého počtu nemocných s diabetem.
nemoci a zdravotní problémy

Není bezvýchodných situací aneb příběhy lidí s diabetem

356 Kč
316 Kč
Ibogain - 11%
Ibogain patří mezi nejsilnější látky na světě na ukončení závislostí. Pomohl tisícům lidí zbavit se závislosti na heroinu, metadonu, cracku, kokainu, pervitinu a lécích proti bolesti, a to bez abstinenčních příznaků a další chuti na drogu.
nemoci a zdravotní problémy

Ibogain

109 Kč
97 Kč
Život bez pšenice - 11%
(2x)
Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Není to tuk, není to cukr- je to pšenice.....
nemoci a zdravotní problémy

Život bez pšenice

268 Kč
238 Kč
Dieta na podporu hojení ran. Lékař vám vaří - 11%
Hojení rány není záležitost pouze lokálního ošetřování, ale vždy celkové péče o nemocného poskytované odborníky více oborů. Podporu výživy je třeba zahájit včas, neboť se jedná o klíčovou oblast umožňující dobré hojení.
nemoci a zdravotní problémy

Dieta na podporu hojení ran. Lékař vám vaří

174 Kč
154 Kč
Masáže na vaši bolest - 11%
Nyní si sami budete moci rychle ulevit od většiny bolestí kloubů, svalů, zad, hlavy apod. pomocí spolehlivé a ověřené metody - tlakové masáže.
nemoci a zdravotní problémy

Masáže na vaši bolest

170 Kč
151 Kč
Dieta pro vyšší věk - 11%
Při současném demografickém vývoji provázeném stárnutím populace najde v této knize řada osob vyššího věku rady a doporučení týkající se vhodného složení stravy i jednoduché přípravy jídel.
nemoci a zdravotní problémy

Dieta pro vyšší věk

164 Kč
146 Kč
Návrat ke zdraví - 11%
Publikace z pera zkušeného onkologa a psychoterapeutů je určená všem pacientům s karcinomem a jejich rodinách. Metody v ní popsané jim pomohou překonat rakovinu či jinou životu nebezpečnou nemoc.
nemoci a zdravotní problémy

Návrat ke zdraví

169 Kč
150 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 103 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>