Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2020
děti a mládež

Alea dívka moře: Volání z hlubin - 11%
(2x)
Nikdy se nepřibližuj k vodě! To byla poslední slova její matky, předtím než zmizela. Aleu však voda a tajemství kolem ní natolik přitahují, že vyrazí s kamarády na plavbu po moři.
děti a mládež

Alea dívka moře: Volání z hlubin

224 Kč
199 Kč
Arabela a Rumburak
Legendární pohádkové příběhy z televizní obrazovky převedené do audioknižní podoby vyprávějí herci Vladimír Dlouhý a Jiří Lábus.
děti a mládež

Arabela a Rumburak

239 Kč
Pan Tau - 11%
Příhody kouzelného panáčka s buřinkou scénáristy Oty Hofmana a režiséra Jindřicha Poláka na této audioknize vypravuje Jan Werich.
děti a mládež

Pan Tau

267 Kč
238 Kč
Pohádky o princeznách - 11%
Každá princezna je jiná: jedna hodná a druhá zlobivá, další nechutnají ani ty nejvybranější pochoutky…Jestli pak podle jména uhádneš, která je která? V knížce se jich ukrývá celkem devět, ale je tu i desátá. Kdopak to asi je?
děti a mládež

Pohádky o princeznách

179 Kč
159 Kč
Ponorková nemoc - 11%
Greg Heffley má fakt problém. Školní majetek byl poškozen a on je hlavním podezřelým. Ale nejšílenější na tom je, že je nevinný. Nebo aspoň skoro.
děti a mládež

Ponorková nemoc

206 Kč
183 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 11%
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .
děti a mládež

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
214 Kč
Karlík a velký skleněný výtah - 11%
Pozor! Pokračování Karlíka a továrny na čokoládu je tady! Karlík se stal váženým majitelem továrny na čokoládu. Když spolu se svou rodinou a panem Wonkou vystřelí skleněným výtahem na oblohu, nedopatřením se ocitnou na oběžné dráze Země.
děti a mládež

Karlík a velký skleněný výtah

269 Kč
239 Kč
Bylinkové pohádky - 11%
Pohádky ze světa, kde to voní bylinkami, kde žijí princové, víly, čarodějnice a králové, kde dobro vítězí nad zlem a být čestný se vyplácí.
děti a mládež

Bylinkové pohádky

224 Kč
199 Kč
Josífkův pekelný týden - 11%
Rodiče Josífkovi pořád říkají, co má dělat a co naopak nemá.
děti a mládež

Josífkův pekelný týden

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 122 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 13 > >>