Nejprodávanější tituly v roce 2020
ostatní sporty

Žlutý trikot
Tato kniha nesmí chybět žádnému fanouškovi Tour de France. Je oslavou století nejznámějšího cyklistického ocenění - legendárního žlutého trikotu, který vymyslel sám Henri Desgrange.
ostatní sporty

Žlutý trikot

359 Kč
Sportovní talent - 11%
Sportovní talent je v knize rozebírán z hlediska kinantropologie, psychologie, sociologie, genetiky, filozofie a dalších vědních disciplín. Autor popisuje možnosti identifikace a kultivace talentu a srovnává modely jeho rozvoje.
ostatní sporty

Sportovní talent

314 Kč
279 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
ostatní sporty

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Parkour a freerunning - 11%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
ostatní sporty

Parkour a freerunning

179 Kč
159 Kč
Skvosty československé fotbalové historie - 11%
Historie zápasů československé fotbalové reprezentace nejen ve faktech a číslech. Kniha obsahuje kompletní přehled všech sehraných zápasů naší reprezentace od roku 1945 do roku 1993.
ostatní sporty

Skvosty československé fotbalové historie

431 Kč
383 Kč
Emoční jóga - 11%
Podstatou dobrého zdraví je z pohledu emoční jógy celistvý přístup, což znamená věnovat se fyzické, mentální, emocionální a spirituální části sebe sama. Pokud v sobě neseme jakoukoliv emoční kolizi, zůstáváme slabí, bez ohledu na to, jak máte svaly.
ostatní sporty

Emoční jóga

304 Kč
270 Kč
Udeř a uteč! - 20%
Jaké jsou mýty o sebeobraně a jaká je skutečnost? Přehledná příručka pro laiky, kteří se nevěnují žádnému bojovému umění, a přitom chtějí vědět, jak se ubránit v případě napadení.
ostatní sporty
Ukázky

Udeř a uteč!

99 Kč
79 Kč
Jóga pro skutečný život - 11%
Charismatická Maya Fiennes představuje metodu jógy Kundalini, sdílí svůj životní příběh a odhaluje tajemství, které jí a jejím studentům pomáhá zbavovat se stresu a napětí každodenního života.
ostatní sporty

Jóga pro skutečný život

368 Kč
327 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 11%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.
ostatní sporty

Výživa pro fitness a kulturistiku

197 Kč
175 Kč
Velká pardubická a Velká národní liverpoolská - 11%
Kniha s bohatým obrazovým doprovodem o Velké pardubické a Velké národní v Aintree.
ostatní sporty

Velká pardubická a Velká národní liverpoolská

356 Kč
316 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 409 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 41 > >>