Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
romány

Katedrála z písku
Manželé Minářovi rekonstruují městský byt a na dobu stavebních prací se stěhují do venkovské chalupy. Ta leží v zapadlé malé vesnici uprostřed krásné přírody, postrádá ovšem civilizační výdobytky, které pro ně dosud byly samozřejmostí.
romány
Ukázky

Katedrála z písku

179 Kč
M jako máma - 20%

Seznamte se s Augusttovými: irskou rodinou, která – podobně jako všechny ostatní rodiny – je malinko komplikovaná. Mají se navzájem upřímně rádi, ale každý z nich dává své city najevo docela jinak.

romány
Ukázky

M jako máma

279 Kč
223 Kč
Manžel do domu... hůl do ruky
Ariana prožívá ne zrovna šťastné dětství, ale namísto aby ji hádky a divoké scény rodičů od manželství odradily, od dětství sní o tom, že ona bude žít jinak. Představuje si, že pro ni přijede princ na bílém koni, který jí koupí dům snů....
romány
Ukázky

Manžel do domu... hůl do ruky

179 Kč
Taková ženská jako já - 20%
(1x)
Evelína a Johana mají dost důvodů se nenávidět – zamilovaly se totiž do jednoho muže. Nyní však mají dobrý důvod spojit síly. Věc má ovšem háček. Evelína se krátce po své smrti objeví u Johany jako duch.
romány
Ukázky

Taková ženská jako já

179 Kč
143 Kč
Běh života s úsměvem - 20%
(1x)

Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás.

Ztrácíte trpělivost se svými dětmi? Doufáte, že si na

romány
Ukázky

Běh života s úsměvem

170 Kč
136 Kč
Faraonův soud - 20%
Správce egyptské provincie Manéthon zneužívá mladou služku Laylu, jejího muže přinutí k vyloupení starého hrobu a pak se svědků zbaví. Jediná Layla přežije a s novorozeným synem se jí podaří uniknout do Théb, kde se jí ujme královská manželka Teje.
romány
Ukázky

Faraonův soud

199 Kč
159 Kč
Strážkyně domácího krbu - 20%
Román nizozemské spisovatelky Doly de Jongové, která se zachránila před holokaustem emigrací do USA, v roce 1954 její americký nakladatel odmítl jako nemravný a také nizozemská redaktorka ho v první reakci označila za „nestoudný, nepublikovatelný“.
romány
Ukázky

Strážkyně domácího krbu

139 Kč
111 Kč
Kočárová cesta
V poutavé historické próze sledujeme osudy české dívky za vlády Marie Terezie. Šestnáctiletá Markéta, dcera hajného, se stává komornou kněžny Paarové a odjíždí s ní do Vídně...
romány
Ukázky

Kočárová cesta

199 Kč
Paříž tě nikdy neopustí - 20%
Charlotte žije v okupované Paříži a pracuje v malém knihkupectví.
romány
Ukázky

Paříž tě nikdy neopustí

297 Kč
238 Kč
Rozum a cit - 20%
(1x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví.
romány
Ukázky

Rozum a cit

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 122 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>