Nejprodávanější tituly v roce 2020
kariéra

Rukověť dobrého lektora - 20%
Čtivá a srozumitelná knížka rozvíjející školitelské dovednosti je praktickým průvodcem pro všechny, kteří se zabývají vzděláváním dospělých.
kariéra
Ukázky

Rukověť dobrého lektora

144 Kč
115 Kč
Tým snů - 20%
Každý tým je jiný. V jednotlivých týmech nejdete lidi s různými zkušenostmi a potřebami. Liší se dokonce i ve stanovených cílech. Jsou však pravidla, která platí pro všechny týmy bez ohledu na specifické odlišnosti.
kariéra
Ukázky

Tým snů

169 Kč
135 Kč
Manažerská psychologie - 20%
Znalosti psychologie jsou často podceňovány. Mnozí ekonomové považují za nejdůležitější schopnosti analytické a finanční. Technici zase preferují technické nebo technologické aspekty a tímto přístupem vnímají i spolupracovníky.
kariéra
Ukázky

Manažerská psychologie

407 Kč
326 Kč
Výběr pracovníků do týmu - 20%
Vybírat si člověka do pracovního týmu je těžká a zároveň i zodpovědná činnost. Co je tedy hlavním kritériem správného výběru? Je to lidská nebo odborná stránka kandidáta? A v jaké míře?
kariéra
Ukázky

Výběr pracovníků do týmu

157 Kč
126 Kč
Jak se stát úspěšnou ženou - 20%
Rozhodla jste se změnit zaměstnání? Zahájit hvězdnou kariéru? Chcete se stát úspěšnou ženou? Kniha Marie Němcové vám pomůže a provede vás několika etapami vaší profesní dráhy.
kariéra
Ukázky

Jak se stát úspěšnou ženou

161 Kč
129 Kč
Life management - 20%
Potýkáte se s nedostatkem času, energie, pořádku a pohody ve svém životě? Pak je tato kniha určena právě vám! Life management je jasným a srozumitelným návodem, jak si v současném hektickém světě vytvořit fungující a jednoduchý životní styl.
kariéra
Ukázky

Life management

161 Kč
129 Kč
Proč ženy muže už více chápou - 14%
David Gruber, génius mezilidské komunikace, nás ve své knize "Proč ženy muže už více chápou" opět zavádí do světa mužů a žen, jejich vzájemné přitažlivosti, ale také neporozumění, sporů a odlišností.
kariéra

Proč ženy muže už více chápou

157 Kč
135 Kč
Týmová spolupráce - 20%
Tým, který pracuje podle principů týmové spolupráce, dokáže úspěšněji a efektivněji dosahovat stanovených cílů. Vedoucí a členové týmů, manažeři, personalisté či lektoři najdou v knize prakticky využitelné informace týkající se práce v týmu.
kariéra
Ukázky

Týmová spolupráce

116 Kč
93 Kč
Pokročilé metody manažerského rozhodování - 20%
Na trhu ojedinělá publikace, určená manažerům, podnikatelům, specialistům a studentům, vysvětluje nové pokročilé metody manažerského rozhodování, seznamuje s jejich principy a možnostmi využití a uvádí konkrétní aplikace v podnikání.
kariéra
Ukázky

Pokročilé metody manažerského rozhodování

212 Kč
170 Kč
Řízení podle kompetencí - 20%
Špičkoví konzultanti a lektoři ukazují manažerům, kde začít cestu za vybudováním úspěšné firmy, jakou strategii zvolit, jak řešit vzniklé obtíže a učit se z vlastních výsledků.
kariéra
Ukázky

Řízení podle kompetencí

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 201 - 220 z 210 položek
<< < 1 .. 9 10 11