Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
poezie

Haiku a hříčky 2
Publikace Haiku a hříčky 2 předkládá verše napsané s přihlédnutím k dálněvýchodní tradici a verše založené na jazykovém nápadu. Tato poetická forma si i v Evropě získává zaslouženě stále větší pozornost.
poezie
Ukázky

Haiku a hříčky 2

29 Kč
Holčička a déšť
(1x)
Poetická knížka, mnohokrát oceněná a přeložená do mnoha jazyků, doprovázená celostránkovými barevnými ilustracemi, vypráví o holčičce, která chtěla na ulici někoho potkat a jednoho letního dne potkala zosobněný déšť. Hraje si s ním a poznává, jak se před deštěm chrání lidé deštníky a jak se za deště chovají zvířata. Pochopí, že i za deště je venku krásně!
poezie
Ukázky

Holčička a déšť

199 Kč
Korálky z rosy
„Jahodový básník“ František Tylšar už roky rozdává radost svými osobitými verši. Jeho básně nesou specifický rukopis, otevřenost výpovědi a hlavně jsou spontánními a jasně formulovanými promluvami romantické duše.
poezie
Ukázky

Korálky z rosy

59 Kč
Kruhový objezd
Nejlepší české básně 2018, jednu z nich, kterou do svého almanachu vybralo nakladatelství HOST, čtenářům nabízí sbírka Kruhový objezd. Sestává z tzv. volného verše. Inspiraci pro něj čerpá autorka zejména z dětství prožitého v Chebu – poezie v próze
poezie
Ukázky

Kruhový objezd

59 Kč
Máj
Čtvrtý svazek Kritické hybridní edice přináší nové vědecké a čtenářské vydání básně Máj Karla Hynka Máchy (1810–1836).
poezie
Ukázky

Máj

135 Kč
Máme kostru ve skříni
Jedinečná antologie veršů pro děti obsahuje původní, dosud nevydané strašidelné básně od našich předních básníků a písničkářů. „Strašidelné verše pro statečné děti“, jak zní podtitul knížky, potěší děti i dospělé, protože každý má své tajné „strachy“ a obavy, a každý si připomene, čeho se bojí či čeho se bál. Petr Borkovec, Jaroslav Hutka, Radek Malý, Ewald Murrer, Jana Štroblová a půl tuctu dalších – ti všichni překvapí originálními verši na téma strach a strašení.
poezie
Ukázky

Máme kostru ve skříni

189 Kč
Martina
Třetí sbírka básníka Erika Dominika Nováka, věnovaná ženě jménem Martina, kterou poznal krátce, ale nesmazatelně se zapsala do jeho života.
poezie
Ukázky

Martina

49 Kč
Pro dětské oči
Už jste někdy potkali žížalí rodinku na vycházce? Už jste někdy pozorovali svého spícího pejska a přemýšleli, o čem se mu zdá? Tak přesně o takových věcech je nová knížka Lídy Jakúbkové.
poezie
Ukázky

Pro dětské oči

69 Kč
Slzy lásky
„Slzy lásky“ jsou sbírkou padesáti básní na téma lásky a vztahů, psaných převážně ve volném verši. Verše vznikaly v období pěti let a s některými se autorka zúčastnila různých amatérských literárních soutěží.
poezie
Ukázky

Slzy lásky

79 Kč
Suď mě něžně
(1x)
Láska, nalezení sebe sama, strach i nejistota... Tohle všechno a mnohem více je sbírka básní Suď mě něžně od Zuzany Hadrové.
poezie
Ukázky

Suď mě něžně

79 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 165 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 .. 17 > >>