Nejprodávanější tituly v roce 2020
hudba

Zpěvy Čech, Moravy a Slezska - 20%
Zpěvník je vytvořen pečlivým výběrem nejznámějších lidových písní tří regionů - českého, moravského a slezského. Harmonické vybavení písní vychází z národní hudební tradice a je přizpůsobeno dané oblasti.
hudba
Ukázky

Zpěvy Čech, Moravy a Slezska

246 Kč
197 Kč
Czech Music Guide
Průvodce české hudby (v anglickém jazyce) představuje současnou českou hudební scénu. Obsahuje krátkou historii české hudby, portréty významných osobností, adresy institucí apod.
hudba

Czech Music Guide

45 Kč
Nebojte se klasiky I. - 6%
(2x)

Svět vážné hudby otevírají Vanda Hybnerová a Saša Rašilov Díky jejich poutavému vyprávění a ukázkám z děl světoznámých skladatelů se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy.

hudba
Ukázky

Nebojte se klasiky I.

509 Kč
479 Kč
Nebojte se klasiky! - Bohuslav Martinů - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Bohuslava Martinů se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč ho vyhodili z konzervatoře.
hudba

Nebojte se klasiky! - Bohuslav Martinů

179 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! - Leoš Janáček - 6%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Leoše Janáčka se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte spoustu zajímavostí.
hudba
Ukázky

Nebojte se klasiky! - Leoš Janáček

127 Kč
119 Kč
Nebojte se klasiky! - Ludwig van Beethoven - 6%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Ludwiga van Beethovena se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic, dozvíte se mnohé i o jeho trápení.
hudba
Ukázky

Nebojte se klasiky! - Ludwig van Beethoven

127 Kč
119 Kč
Pavilon č. 2, Mezzanin - 11%
Před svým odchodem do rakouského exilu natočil Jaroslav Jeroným Neduha se spoluhráči z kapely Mezzanin na faře v Luštěnicích na Mladoboleslavsku materiál na LP desku.
hudba

Pavilon č. 2, Mezzanin

225 Kč
200 Kč
Rituál živlů / Ritual of Elements - 6%
Další album Jiřího Mazánka, hudebníka, hudebního redaktora, etnomuzikologa, učitele jógy a tantry, obsahuje jeho tradiční duchovní a meditativní hudbu, v níž se využívají prvky alikvotního zpěvu.
hudba

Rituál živlů / Ritual of Elements

255 Kč
240 Kč
Ukolébavky pro nejmenší - 20%
(1x)
V nahrávce najdeme známé písně, jako Spi, děťátko, spi, Hajej můj andílku, Černé oči jděte spát, ale i méně známé krajové varianty uspávanek např. z Chodska, či Hrozenkova.
hudba
Ukázky

Ukolébavky pro nejmenší

99 Kč
79 Kč
Život a dílo - 20%
Výběr písní, situačních koláží, říkadel a divadelních improvizací z divadelních představení autorské dvojice Jan Vodňanský a Petr Skoumal. Na audioknize účinkují autoři.
hudba
Ukázky

Život a dílo

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 157 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 > >>