Nejprodávanější tituly v roce 2020
cestopisy

Příběhy jihomoravských minipivovarů - 11%
Jižní Morava není jen krajem vína. Pivovary tu byly už od středověku a do módy se vrací i dnes. V celém regionu vyrostlo už téměř 60 minipivovarů a další se chystají. Konzumenti žijí ve zlaté době, mohou ochutnávat podle libosti.
cestopisy

Příběhy jihomoravských minipivovarů

269 Kč
239 Kč
Spolu to dáme! - 11%
Koronavirová krize postavila český národ před nezvyklou situaci.
cestopisy

Spolu to dáme!

359 Kč
319 Kč
Busny: Zpět - 11%
O cestě Mariky a Davida růžovým busem do Afriky s cílem natočit seriál. Vysíláno na Streamu. Příběh o každodenních pocitech a zážitcích, jež oko kamery nezachytilo.
cestopisy

Busny: Zpět

268 Kč
238 Kč
Evropou na kole - 11%
Jaké je to, když si podáte inzerát se zněním: Hledám holku, která by měla chuť vydat se v létě 2001 na kole na Gibraltar, pojednává cestopisná novinka známého cyklocestovatele a beskydského chataře na Malé Prašivé Martina Stillera.
cestopisy

Evropou na kole

266 Kč
236 Kč
Na březích Indického oceánu - 20%
Cestopis legendárního českého cestovatele Dr. Jiřího Bauma, který podnikl ve 30. letech 20. století řadu výprav do exotických míst. Země na březích Indického oceánu Dr. Bauma zajímaly natolik, že se dokonce naučil plynně malajsky.
cestopisy
Ukázky

Na březích Indického oceánu

79 Kč
63 Kč
Potkala jsem Sicílii
Skvělý průvodce pro každého, kdo chce navštívit Sicílii – ať už doopravdy, nebo ve svých představách. Knížka vtipných příběhů, čerpajících z osobních zážitků autorky, které téměř dvacet let sbírá při důkladném poznávání Sicílie.
cestopisy

Potkala jsem Sicílii

269 Kč
Vždy je cesta - 11%
(2x)
Příběh o překonávání překážek nejen na cestách, plný životních okamžiků, dobrodružství i nečekaných situací dvou parťáků: Honzy a psa Tekyho, kterého se Honza kdysi již jako pochroumaného ujal.
cestopisy

Vždy je cesta

441 Kč
392 Kč
Austrálie země kontrastů - 11%
Leoš Šimánek s manželkou Lenkou se již pošesté vydali na chalupu do Orlických hor, aby tam bratrovi a švagrové líčili další zážitky z cest a vznikl tak nový autobiografický cestopis.
cestopisy

Austrálie země kontrastů

358 Kč
318 Kč
Couchsurfing v Rusku
Prvni kniha o Rusku bez medvědů a balalajek!
cestopisy
Ukázky

Couchsurfing v Rusku

251 Kč
Himálajský deník - 11%
To hory samy si vybírají mezi lidmi, kdo bude patřit mezi jejich blízké, nikoliv naopak. Liba Švrčinová-Cunnings takové štěstí má. Proto také svůj Himálajský deník snad ani nepíše, ale rovnou – tentokráte jen pro čtenáře – znovu žije.
cestopisy

Himálajský deník

401 Kč
356 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 270 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 .. 27 > >>