Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2020
pro začínající čtenáře

Předvečer svatého Mikuláše - 11%
(1x)
Každý rok se v den sv. Mikuláše po městě prohání tlupy maskovaných čertů a ze všech koutů znějí petardy, štěkot a křik. A malý Petr letos bude u toho. Poprvé! Těší se, ale jak už to tak bývá, všechno dopadne jinak, než si vysnil.
pro začínající čtenáře

Předvečer svatého Mikuláše

268 Kč
238 Kč
Všelijaká zvířata - 11%
Tato kniha patří do kategorie první čtení a je určena všem šikovným předškolákům a prvňákům. Najdete v ní mnoho nádherných obrázků, básniček a veselých říkanek, včetně jedné velmi popletené interaktivní pohádky.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Všelijaká zvířata

179 Kč
159 Kč
Čertoviny ze Sousedovic - 11%
Autor tří filmových televizních pohádek vydává v nakladatelství Poetická galerie druhou pohádkovou knihu s názvem Čertoviny ze Sousedovic. Kniha obsahuje sedm čertovských pohádek zpracovávajících vždy originální, původní autorovu zápletku.
pro začínající čtenáře

Čertoviny ze Sousedovic

179 Kč
159 Kč
Koumáci v akci 3 - 11%
Záhadná kletba, kouzla a magie, vychytralí zloději… Jak si s tím vším Koumáci poradí? V prvním příběhu se vydají do časů krále Artuše, aby zakletému rytíři pomohli získat zpět jeho milou Gwenhwyfar…
pro začínající čtenáře

Koumáci v akci 3

140 Kč
124 Kč
Koumáci v akci 4 - 11%
(1x)
Bojíte se zubaře? Honzu bolí zub, ale má tak velký strach, že k zubaři nakonec nedorazí. Po zážitcích z nečekané výpravy do minulosti se však všechno změní. Koumáci se nenudí, ani když nastane zima a napadne sníh.
pro začínající čtenáře

Koumáci v akci 4

140 Kč
124 Kč
Lucka, nejmenší štěně - 11%

Nová knížka ze série příběhů štěňat a koťat od britské autorky Holly Webb Laurenina fenka Bella čeká štěňata. Lauren se nemůže dočkat, i když ví, že jakmile štěňata trochu odrostou, rozejdou se do nových domovů.

pro začínající čtenáře

Lucka, nejmenší štěně

178 Kč
158 Kč
O Hafíkovi, statečném pejskovi - 11%
Hafík je milý a hodný pejsek, taky trochu rošťák a neposeda. Bydlí v boudičce na dvoře u Marků v Pěkněnicích a touží být velmi statečný. Hafík chce být hrdinou. Rozumí se samo sebou, že pejskové se nesmějí bát ničeho.
pro začínající čtenáře

O Hafíkovi, statečném pejskovi

179 Kč
159 Kč
Pohádky o zvířatech - Cvrček a mravenec - 11%
Pohádky o zvířatech - Cvrček a mravenec a další pohádky.
pro začínající čtenáře

Pohádky o zvířatech - Cvrček a mravenec

99 Kč
88 Kč
Samohlásky na výletě - 11%
Pohádky Gabriely Kopcové Samohlásky na výletě jsou určeny předškoláčkům a mladším školáčkům. Bohatě ilustrované příběhy přilákají děti pomocí obrázků ke čtení podle jejich vlastní fantazie.
pro začínající čtenáře

Samohlásky na výletě

80 Kč
71 Kč
Šibalské kousky skřítka Bonifáce - 11%
Pokračování dvou předchozích knih o kouzelném skřítku Bonifácovi. Veselé i poučné vyprávění pro děti o tajích přírody prostřednictvím malého kouzelného skřítka.
pro začínající čtenáře

Šibalské kousky skřítka Bonifáce

266 Kč
236 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 173 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>