Nejprodávanější tituly v roce 2020
pop

Phaedra
Tangerine Dream je německá hudební skupina založená v roce 1967 Edgarem Froesem. Skupina hraje elektronickou hudbu a za svou existenci prošla mnoha personálními změnami, jediným stálým členem byl Edgar Froese.
pop

Phaedra

197 Kč
Rub a líc
Druhé album zpěváka, který reprezentuje novou tvář českého popu. Je jednou z nejvýraznějších postav nastupující generace hudebníků, která žije on-line, je aktivní na sociálních sítích a oslovuje desítky až stovky tisíc posluchačů.
pop

Rub a líc

287 Kč
Simply the Best
Kompilace největších hitů americké zpěvačky Tiny Turner, vydaná v roce 1991. Pojmenovaná je podle hitu z roku 1988, obsahuje i další písně jako What‘s Love Got To Do With It, Private Dancer, Nutbush City Limits či duet s Rodem Stewartem It Takes Two.
pop

Simply the Best

602 Kč
Step Back In Time: The Definitive Collection
Album australské zpěvačky Kylie Minogue Step Back In Time: The Definitive Collection.
pop

Step Back In Time: The Definitive Collection

341 Kč
Still On My Mind
Na své páté studiové album nechala Dido fanoušky čekat dlouhých šest let. Album již na podzim 2018 předznamenal singl Hurricanes, který v lednu 2019 následovala píseň Give You Up.
pop

Still On My Mind

656 Kč
The Best Of
Fatboy Slim. Tento dvoj-vinyl přináší ty největší hity i nejlepší remixy z průběhu jeho více jak dvacetileté kariéry.
pop

The Best Of

710 Kč
Things I've Seen
Alex Hepburn, původem ze Skotska, je londýnská popová zpěvačka, která se svým talentem a chraplavým hlasem podobá známé zpěvačce Janis Joplin. Vydává album Things I've Seen.
pop

Things I've Seen

485 Kč
Threads
Threads je v pořadí jedenácté studiové album americké písničkářky Sheryl Crow. Na desce hostuje Johnny Cash, St Vincent, Mavis Staples, James Taylor, Keith Richards, Eric Clapton nebo Sting.
pop

Threads

350 Kč
You And Me Both
Reedice alba You and Me Both z roku 1983 kapely Yazoo na vinylu.
pop

You And Me Both

656 Kč
A Star Is Born
A Star Is Born je americké romantické drama kombinované s muzikálem. V hlavní roli se objevuje držitel nominace na Oscara Bradley Cooper, pro kterého je film rovněž režijním debutem, a Stefani Germanotta, která je známější pod pseudonymem Lady Gaga.
pop

A Star Is Born

287 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 201 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 .. 21 > >>