Nejprodávanější hudba v roce 2020
ostatní

Počúvajte, co vám povím - 11%
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.
ostatní

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
239 Kč
Sens - 11%
Album Sens dámského violoncellového dua Tara Fuki potvrzuje výjimečné postavení této kapely na poli alternativní scény. Duo tvoří zpívající violoncellistky Andrea Konstankiewicz-Nazir a Dorota Barová. Sens obsahuje deset autorských skladeb, všechny písně, jak je u Tara Fuki zvykem, jsou v polštině.
ostatní

Sens

269 Kč
239 Kč
Beňa & Ptaszek v kriminále - 11%
Většinu zde interpretovaných skladeb složili černí hudebníci z amerického jihu přímo ve vězení, na nucených pracích nebo při otrocké práci na bavlníkových plantážích. Nahrávka obsahuje jako bonus i závěrečný jam Beni a Ptaszka s vězeňskou kapelou Work Therapy z věznice Mírov v České republice.
ostatní

Beňa & Ptaszek v kriminále

224 Kč
199 Kč
Master Of Reality (Deluxe) - 11%
(1x)
Reedice třetího alba kapely Black Sabbath z roku 1971.
ostatní

Master Of Reality (Deluxe)

359 Kč
319 Kč
Půlpes - 11%
Půlpes obsahuje opět písničky. Jsou sice pravda tvrdší, možná punkovější, ale stále jde o písně. Skoro se zdá, že Jablkoň zůstane písňové tvorbě věrná už navěky. Také slovních typicky jablkoňovských hříček najdeme na albu víc než dost.
ostatní

Půlpes

224 Kč
199 Kč
Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD) - 11%
(1x)
Cimbálová muzika Stanislava Gabriela z Babic je skupinou hudebníků z Uherskohradišťska, kteří se hlásí k odkazu dolňáckých cimbálových muzik. Kapela reprezentuje region nejen na domácích scénách, ale i v zahraničí, kde moravská lidová hudba nachází a oslovuje nové posluchače.
ostatní

Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD)

224 Kč
199 Kč
V tichosti - 11%
Na albu V tichosti nechybí nic z toho, co by od Prouzy čekali pamětníci. Syrový kytarový zvuk, podzimní sychravá nálada severní Moravy, výborné písničky, kvalitní texty, minimum hostů a maximální soustředění na atmosféru.
ostatní

V tichosti

269 Kč
239 Kč
The Party - 11%
CD nahrávka obsahuje 12 DJ Javasem kontinuálně namixovaných tracků od několika světově uznávaných producentů elektronické taneční muziky. Jedinečný hudební zážitek zpěvu Ivy Bittové kombinovaný se skvělou atmosférou rozjetých nočních mejdanů.
ostatní

The Party

179 Kč
159 Kč
Kaj džas - 11%
Terne Čhave dokazují, že nežijí ve skanzenu, ale stejně jako jejich předkové putují svobodně po všech cestách a hrají se všemi a pro každého skvělou romskou muziku.
ostatní

Kaj džas

224 Kč
199 Kč
Při mně stůj - 11%
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.
ostatní

Při mně stůj

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 171 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>