Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
sport a fitness

Volejbal - kondiční příprava - 20%
První kniha na českém a slovenském trhu, která přináší konkrétní východiska a přímou realizaci specifického a řízeného kondičního zatížení ve volejbale. Dá se použít jako přímý návod a postupovat podle ní v kondiční přípravě v průběhu celého roku.
sport a fitness
Ukázky

Volejbal - kondiční příprava

174 Kč
139 Kč
Nohejbal - 20%
Nové vydání úspěšné publikace o nohejbalu přináší všem rekreačním a výkonnostním hráčům aktualizované informace o této oblíbené sportovní hře.
sport a fitness
Ukázky

Nohejbal

104 Kč
83 Kč
Pilates pro rehabilitaci - 20%
Kniha známé propagátorky Pilates a autorky již šesté publikace o této metodě je tentokrát určena všem, kteří chtějí cvičit pro zdraví, využít ji však mohou také fyzioterapeuti a trenéři, kteří zde naleznou užitečné tipy na rehabilitační cvičení.
sport a fitness
Ukázky

Pilates pro rehabilitaci

186 Kč
149 Kč
Škola inline bruslení - 20%
Chcete být in? Pak neváhejte a vstupte do magického světa inline bruslení. Bohatě fotograficky vybavená kniha je průvodcem pro rodiče, učitele, instruktory a všechny, kteří si jízdu na kolečkách oblíbili.
sport a fitness
Ukázky

Škola inline bruslení

144 Kč
115 Kč
Tenis - 20%
Tato moderně zpracovaná kniha o tenise se věnuje komplexnímu shrnutí teorie a hlavně praxe tenisové výuky. Její autorkou je zkušená tenistka a trenérka dětí i aktivních hráčů.
sport a fitness
Ukázky

Tenis

135 Kč
108 Kč
Předškoláci v pohybu - 20%
Publikace, určená především cvičitelům dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelkám v mateřských školách a rodičům, se zabývá všestrannou pohybovou průpravou dětí. Autorky se zaměřily na praktické ukázky cvičebních jednotek a pohybových her.
sport a fitness
Ukázky

Předškoláci v pohybu

161 Kč
129 Kč
Sebeobrana na ulici - 20%
Kniha seznamuje čtenáře bez ohledu na věk a sportovní zdatnost se způsoby sebeobrany, které lze využít při napadení na ulici nebo v parku, tj. "v boji zblízka". Autoři vycházejí z jednoduchých technik, vhodných i pro laiky.
sport a fitness
Ukázky

Sebeobrana na ulici

174 Kč
139 Kč
Volejbal - 20%
Osobnost českého volejbalu s kolektivem spolupracovníků přináší hráčům, trenérům, učitelům a všem volejbalovým fandům jedinečný způsob výkladu volejbalové techniky. Kniha mapuje trénink volejbalových dovedností současně ze tří úhlů.
sport a fitness
Ukázky

Volejbal

365 Kč
292 Kč
Běh na lyžích - 20%
Běh na lyžích je krásný sport, který je pro mnoho lidí každoročně prostředkem k úniku ze šedivých kanceláří a z ruchu měst do bílé, tiché přírody. Pro některé je i příležitostí pro srovnání vlastních schopností se soupeři v závodě.
sport a fitness
Ukázky

Běh na lyžích

314 Kč
251 Kč
Cvičení na velkém míči - 20%
Pro všechny, kteří chtějí zdravě, zábavně a bezpečně cvičit na gymnastickém míči v domácím prostředí, je připravena nejnovější publikace známé autorky a propagátorky fitness.
sport a fitness
Ukázky

Cvičení na velkém míči

314 Kč
251 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 186 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 > >>