Nejprodávanější tituly v roce 2020
předškoláci

Učíme děti myslet a mluvit - 11%
Kniha obsahuje 101 básniček. Žádná z nich není uzavřená konzerva, všechny přetékají do okolního světa a okolní svět se vlévá do nich. Na první pohled to ukazují ilustrace, které si svým někde barevným, někde černobílým jazykem s básničkami povídají.
předškoláci

Učíme děti myslet a mluvit

242 Kč
215 Kč
Cestou do Betléma - 11%
Naše vydání díky doprovodným obrázkům (piktogramům) pomáhá dětem se zapamatováním slov a orientací v textu i opticky. Kniha je opatřena také notovým zápisem, což jistě ocení hudebníci.
předškoláci

Cestou do Betléma

234 Kč
208 Kč
Co umí barvy, nůžky, lepidlo - 11%
Kniha zve rodiče a vychovatele k jednomu stolu s dětmi, aby se společně přesvědčili, co dovedou barvy, papíry, nůžky, lepidlo, přírodniny a že z toho mohou vzniknout pěkné ozdoby, hračky i dárečky pro kamarády nebo příbuzné.
předškoláci

Co umí barvy, nůžky, lepidlo

203 Kč
180 Kč
Dobrodružství v přírodě pro děti - 11%
Samostatně zkoumat přírodu a pozorovat zvířata a rostliny v jejich přirozeném prostředí – to jsou zkušenosti, které jsou pro děti a mládež důležité a představují vítanou protiváhou k životu v dnešním přetechnizovaném světě.
předškoláci

Dobrodružství v přírodě pro děti

269 Kč
239 Kč
Pexeso - Každý je někde doma - 12%
Pexeso umí hrát asi každý. Naše pexeso se jmenuje "Každý je někde doma" a obsahuje 32 dvojic kartiček, na kterých se děti i dospělí učí, kde bydlí jaká zvířátka: někdo v noře, někdo v budce, někdo v boudě, někdo na půdě, někdo v mušli, někdo v hradu.
předškoláci

Pexeso - Každý je někde doma

41 Kč
36 Kč
Zabavte malé neposedy - 20%
Tento bohatý zásobník her nabízí nenáročné herní aktivity na doma, na ven a do auta, výtvarné inspirace, kuchařské recepty a pohádkové vyprávění.
předškoláci
Ukázky

Zabavte malé neposedy

203 Kč
162 Kč
Jóga, nebe, ráj - 11%
Cílem projektu Lali jóga zakladatelky Hanky Luhanové je zábavnou a hravou formou motivovat děti i dospělé k zdravému cvičení a životnímu stylu.
předškoláci

Jóga, nebe, ráj

296 Kč
263 Kč
Létající stroje - 11%

Kniha Létající stroje je určena jak zvídavým nadšencům a obdivovatelům letadel, tak všem budoucím pilotům a konstruktérům. Velice přehledně a srozumitelně seznamuje se základními principy aerodynamiky a fungování letadel.

předškoláci

Létající stroje

359 Kč
319 Kč
Rozvíjíme rozumové schopnosti dětí - 11%
Publikace Rozvíjíme rozumové schopnosti dětí poslouží jako užitečná příručka k výuce vzdělávací oblasti Dítě a jeho psychika a její podoblasti Poznávací schopnosti a funkce nejen v mateřských školách.
předškoláci

Rozvíjíme rozumové schopnosti dětí

359 Kč
319 Kč
Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ - 11%
Tato kniha je určena pro opravdové začátečníky ve výuce jazyka a je vhodná díky svým ilustracím a celkovému dojmu jako učebnice pro MŠ či 1. třídu ZŠ.
předškoláci

Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 176 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>