Nejprodávanější hudba v roce 2020
rock

Back to the Trees
Pražská indie-folková skupina Republic of Two vydává čtvrtou studiovou desku Back to the Trees. Zpátky ke kořenům, ke vzorům, jako byli Beatles, U2 nebo The Smiths, návrat k přírodě a jednoduchosti na protest proti hluku a závislostem na technických vymoženostech.
rock

Back to the Trees

269 Kč
Before The Dawn (Live)
Živý záznam z londýnského sálu Hammersmith Apollo, kde Kate Bush v roce 2014 odehrála dvaadvacet vyprodaných koncertů. Záznam jedinečných vystoupení, za která se Kate Bush dočkala ovací i ocenění při prestižních London Theatre Awards.
rock

Before The Dawn (Live)

476 Kč
Město Er
Další zásadní české album se dočkalo jubilejní reedice!
rock

Město Er

296 Kč
Post Pop Depression
Iggy Pop a Josh Homme (Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal), společně s dalšími spoluhráči (kytarista a klávesák QOTSA Dean Ferita a bubeník Matt Helders z britských ARCTIC MONKEYS) vydali album Post Pop Depression.
rock

Post Pop Depression

656 Kč
The Pipper At The Gates Of Down
Zremasterované nahrávka z roku 2011.
rock

The Pipper At The Gates Of Down

566 Kč
Three Imaginary Boys
The Cure je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1976 zpěvákem a kytaristou Robertem Smithem v Crawley, Západním Sussexu.
rock

Three Imaginary Boys

800 Kč
Z pekla šťastie
Album vznikal v priebehu jedného roka v dvoch štúdiách na Slovensku a v Čechách. "Jednu polovicu som nahrával v štúdiu vo Viničnom pri Bratislave a druhú v Prahe - striedavo podľa nálady pesničiek a s rôznymi hudobníkmi.
rock

Z pekla šťastie

359 Kč
A/B
Celkově deváté řadové a první v druhém čtvrtstoletí existence Tata Bojs - to je album s mnohoznačným názvem A / B.
rock

A/B

374 Kč
Close To Silence
Akustické verze těch nejlepších skladeb kapely Luno, které dávají ještě více prostoru uchvacující zpěvačce Emě Brabcové.
rock

Close To Silence

359 Kč
Closer
(1x)
Closer (Blíže) je druhé a zároveň poslední studiové album skupiny Joy Divisio. Stejně jako předchozí album Unknown Pleasures ho produkoval Martin Hannett.
rock

Closer

575 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 234 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 .. 24 > >>