Nejprodávanější tituly v roce 2020
příběhy

Lucinka a vánoční přání - 20%
Dokáže Lucinka zachránit Vánoce a každému splnit jeho vysněné přání?V malebném městečku se lidé už nemohou dočkat Vánoc. Letos totiž na velký strom na náměstí všichni zavěsí svá přání. Jednoho dne velký vítr přání pomíchá a začnou se dít zvláštní věci.
příběhy
Ukázky

Lucinka a vánoční přání

99 Kč
79 Kč
Jak Medvěd Bručimír všechno zapomněl - 11%
(1x)
Medvěd Bručimír se jednoho dne ocitl v lese Hustníku. Nepamatoval si, odkud přišel a jak se do Hustníku dostal. Tamní zvířátka se rozhodla, že mu pomohou, aby si na všechno vzpomněl.
příběhy

Jak Medvěd Bručimír všechno zapomněl

206 Kč
183 Kč
Bez alibi - 11%
Lord Morley, prastrýček sourozenců Jacka a Lindsay, zmizel při potápění do podvodní jeskyně. Policie to považuje za nehodu, Jack, Lindsay a jejich kamarádka Megan však pátrají na vlastní pěst a stále objevují nové skutečnosti.
příběhy

Bez alibi

196 Kč
174 Kč
Moric má tah na branku - 11%
Morice opustilo fotbalové štěstí, musel se s matkou přestěhovat do jiného města, daleko od jeho bývalého klubu a od přátel.
příběhy

Moric má tah na branku

214 Kč
190 Kč
No počkaj, zlodej! - 11%
Fiona je odvážne dievča s nadprirodzenými schopnosťami a bláznivými nápadmi! Na svoje desiate narodeniny Fiona zistí, že má zvláštny dar: dokáže čítať myšlienky druhých ľudí.
příběhy

No počkaj, zlodej!

168 Kč
150 Kč
Pohádka od rybníka Žabince - 11%
Vodníček Střapatka dokáže pozlobit své hastrmanské rodiče, ve škole paní učitelku Zelenou, ryby v rybníku dědečka Mokřánka a mnohé další.
příběhy

Pohádka od rybníka Žabince

197 Kč
175 Kč
Strašidlář - 11%
Pohádkový ještěr Hypolit se po mnoha letech probral v hluboké podzemní sluji z dlouhého spánku a vzpomíná na své kolegy a kolegyně saně.
příběhy

Strašidlář

178 Kč
158 Kč
Vajíčko, vajíčko, vajíčko! - 11%
Multijazyková knížka pro malé děti, která vypráví v pěti jazycích (čeština, angličtina, němčina, francouzština, ruština) o třech různých vajíčkách, z nichž se vylíhnou tři různobarevní ptáčkové.
příběhy

Vajíčko, vajíčko, vajíčko!

171 Kč
152 Kč
Vanda - Blesková pomsta - 11%
Čtvrtý díl úspěšné série příběhů desetileté Vandy a jejích kamarádů.
A Vanda je opět tady. Ještě stále bojuje společně s katkou a Fabiánem proti "elpéhákům" (Lize proti holkám). Tentokrát však musí Vanda bojovat i sama se sebou a svým strachem z koní.
příběhy

Vanda - Blesková pomsta

178 Kč
158 Kč
Vláčiky - 11%
Pre milovníkov vláčikov sme pripravili sedem príbehov o mašinkách. Plnou parou vpred!
příběhy

Vláčiky

168 Kč
150 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 226 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 > >>