Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
rodina a dítě

Jak přežít mateřskou - 20%
Blahopřejeme! Týden co týden se na pultech našich knihkupectví objevuje přinejmenším několik desítek nových publikací. Přesto se vám mezi tím množstvím knih podařilo nalézt opravdovou perlu.
rodina a dítě
Ukázky

Jak přežít mateřskou

135 Kč
108 Kč
Nová kniha o těhotenství a mateřství - 20%
Ojedinělá celobarevná publikace českých autorů popisuje zásady plánovaného rodičovství, způsoby přirozeného i umělého otěhotnění, první známky těhotenství.
rodina a dítě
Ukázky

Nová kniha o těhotenství a mateřství

424 Kč
339 Kč
Předškoláci v pohybu 3 - 20%
Publikace určená cvičitelkám a učitelkám v mateřských školách je další v pořadí úspěšných knih, které se zabývají všestrannou pohybovou průpravou dětí předškolního věku.
rodina a dítě
Ukázky

Předškoláci v pohybu 3

135 Kč
108 Kč
Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty - 20%
Publikace se zaměřuje zejména na oblast pojetí psychologie, na to, jakým způsobem reaguje na současné požadavky kurikulární reformy. Hlavní důraz je kladen na psychologické porozumění didaktickým otázkám.
rodina a dítě
Ukázky

Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty

254 Kč
203 Kč
S rukama na uších - 20%
(2x)
Autorka navazuje na svou knihu Maminko nezpívej. Opět s nadhledem zaznamenává zážitky a zkušenosti s výchovou postižených synů a pozornost věnuje i rodičům. Také vás starost o děti vyčerpává? Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.
rodina a dítě
Ukázky

S rukama na uších

99 Kč
79 Kč
Cvičení pro hyperaktivní děti - 20%
Pohyb je základním principem živé i neživé přírody. Je projevem života a funkce lidského organismu. Je signálem i nositelem informací o procesech ve vnitřním prostředí lidského těla, ve vnitřních orgánech i o stavu mysli.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičení pro hyperaktivní děti

149 Kč
119 Kč
Říkadla a jednoduchá cvičení - 20%
Přinášíme neocenitelnou pomůcku pro všechny rodiče a lektory, cvičící ve sportovních nebo mateřských centrech s dětmi od kojeneckého věku.
rodina a dítě
Ukázky

Říkadla a jednoduchá cvičení

186 Kč
149 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 20%
Publikace vám přináší nejen množství praktických rad, ale také výčet pravidel pro přípravu zdravé racionální dětské stravy.
rodina a dítě
Ukázky

Jídelníček kojenců a malých dětí

186 Kč
149 Kč
Když dítě lže - 20%
Se lhaním u svého dítěte se setkal snad každý rodič. Lhaní dítěte je pro rodiče vždy zátěžovou situací. Dochází ke ztrátě důvěry v dítě, kazí se vztah mezi dítětem a rodičem. Každá lež nemusí být však tak strašná, jak na první pohled může vypadat.
rodina a dítě
Ukázky

Když dítě lže

127 Kč
102 Kč
Logopedické poradenství - 20%
"Otevřeně a upřímně předesílám, že vše, co začínáte číst ..., bude čistě osobní výpovědí někoho, kdo se s radostí i jistým uspokojením ohlíží za klopotnou, ale smysluplnou cestou logopedie, za více než čtyřicetiletým potýkáním se s vadami a poruchami řeči.
rodina a dítě
Ukázky

Logopedické poradenství

152 Kč
122 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 247 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 > >>