Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2020
atlasy a mapy

Vietnam - Lonely Planet
(1x)
Vietnam, s ohromujícími přírodními krásami a komplexní kulturou, dynamickými megaměsty a vesnicemi horských etnik, je exotickou a podmanivou zemí.
atlasy a mapy

Vietnam - Lonely Planet

314 Kč
Vietnam - Poznejte - 11%
Poznejte to nejlepší na 16 pečlivě sestavených trasách po celé zemi: Dračí zátoku, svatyně v horách, moderní města, památky z dob císařů a další... Každá trasa je podrobně popsaná, obsahuje mapku, ilustrační fotky a tipy, kde se občerstvit.
atlasy a mapy

Vietnam - Poznejte

269 Kč
239 Kč
Andy
Tato souborná a do značné míry unikátní publikace o andských vrcholech pokrývá i mnohé oblasti And, které dosud nebyly nikde blíže popsány.
atlasy a mapy

Andy

134 Kč
Bulharsko - Inspirace na cesty - 11%
Nový průvodce Bulharskem představuje to nejzajímavější z celé země. Navštivte vybraná města, památná místa, kláštery, poznejte místní přírodu a ochutnejte zdejší speciality.
atlasy a mapy

Bulharsko - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Elba - Merian Live!
Průzračné moře, bílé písečné pláže, zelené zálivy, stinné lesy, slunné roviny, idylická místa: Elba si právem zasluhuje označení „prázdninový ráj“.
atlasy a mapy

Elba - Merian Live!

179 Kč
Florencie a Toskánsko do kapsy - Lonely Planet - 11%

Překvapivě malá Florencie oplývá zvláštním kouzlem a překypuje kulturními zajímavostmi. Středověké ulice evokují tisíce příběhů a zdejší muzea a kostely jsou největším depozitářem renesančního umění na světě. Pronikněte přímo k srdci města.

atlasy a mapy

Florencie a Toskánsko do kapsy - Lonely Planet

224 Kč
199 Kč
Korsika - Víkend - 11%
První vydání průvodce Michelin v češtině. Vybrali jsme pro vás to nejlákavější, atraktivní místa hodnotíme hvězdičkami. Kniha obsahuje také praktické rady na cesty a přehledové mapky.
atlasy a mapy

Korsika - Víkend

251 Kč
223 Kč
Místa zrychleného tepu - 11%
Zkušení cestovatelé a spisovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý dostáli v knize Místa zrychleného tepu předsevzetí odkrývat zejména onu „skrytou krásu“.
atlasy a mapy
Ukázky

Místa zrychleného tepu

242 Kč
215 Kč
New York - 11%
Od Sochy Svobody až po Empire State Building, od Muzea moderního umění ke Guggenheimovu muzeu, od břehů řeky Hudson až po Central Park – Manhattan.
atlasy a mapy

New York

242 Kč
215 Kč
Poznáváme Indie - Lonely Planet - 11%
Úžasně rozmanitá Indie podnítí vaši zvědavost, rozechvěje vaše smysly a pohladí vás po duši. Nabízí dávné tradice i umělecké dědictví, nádherné krajiny i nápaditou kuchyni.
atlasy a mapy

Poznáváme Indie - Lonely Planet

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 287 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 29 > >>