Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
naučné

Kytice z královské zahrady - 11%
Kniha vypráví o několika hrdinech našeho národa. Neproslavili se většinou na válečném poli, ale v hrdinském boji o víru a lásku.
naučné

Kytice z královské zahrady

242 Kč
215 Kč
Dobrodružství v přírodě pro děti - 11%
Samostatně zkoumat přírodu a pozorovat zvířata a rostliny v jejich přirozeném prostředí – to jsou zkušenosti, které jsou pro děti a mládež důležité a představují vítanou protiváhou k životu v dnešním přetechnizovaném světě.
naučné

Dobrodružství v přírodě pro děti

269 Kč
239 Kč
1 + 1 = 2 - 11%
Gogo má narozeniny. Kolik přátel přijde na jeho oslavu? Tygr, klokan, pan nosorožec s paní nosorožcovou, krokodýl, slon, myška a možná i mnoho dalších… Kolik kousků dortu má Gogo nakrájet? Pojď si vesele započítat se zvířátky!
naučné

1 + 1 = 2

171 Kč
152 Kč
Dětem! - 11%

V záplavě jízlivých satir a hořce lyrických zpovědí, kterými nás pravidelně zásobuje David Drábek (nar. 1970) jako dramatik i jako režisér, se někdy zapomíná, že autor je stejně úspěšným tvůrcem pro děti a mládež.

naučné

Dětem!

221 Kč
196 Kč
Kuliferda. Samohlásky I - 11%
Pracovní sešit pro žáky se specifickými poruchami učení na 1. stupni ZŠ.
Všechny aktivity lze jednoduše zařadit přímo do výuky nebo využít pro domácí procvičování s rodiči.
naučné

Kuliferda. Samohlásky I

62 Kč
55 Kč
Pirátská nauka - 11%
V pěti poutavých příbězích budou čtenáři na pirátských lodích brázdit moře a oceány. Během dobrodružné cesty poznají život pobřežních pirátů, budou svědky přepadení lodi v Karibiku, seznámí se s korzáry, půjdou po stopách starého pirátského pokladu a...
naučné

Pirátská nauka

168 Kč
150 Kč
Triceratops - 11%
Součástí knihy jsou: repliky kostí, zalité speciální hmotou v podložce, paleontologické nástroje a přehled kostí.
naučné

Triceratops

441 Kč
392 Kč
Ve stínu Akropole - 11%
V roce 431 př.n.l. se mezi Athénami a Spartou vede válka. Najednou začíná z obležených Athén mizet stále více a více dětí. Kefalos a jeho bratranec Filon se rozhodnou pronásledovat zločince a odhalí jejich důmyslný plán.
naučné

Ve stínu Akropole

196 Kč
174 Kč
Život na statku - 11%
Chceš vědět jak vypadá zemědělská výroba? Díky této poutavě napsané encyklopedii plné krásných ilustrací se dozvíš, jak se žijí krávy a jak se potom z mléka dělá sýr, uvidíš, čím se zabývají včelaři a jak od včel získávají med, zúčastníš se letních žní a podzimního vinobraní...
naučné

Život na statku

233 Kč
207 Kč
Adventní čas - 11%
(1x)
V knize naleznete: Časové zařazení, charakteristiku období, pověry, legendy, pranostiky, lidové zvyky, tradice a jejich původ, a jejich využití v práci s dětmi - básničky, hádanky, říkadla, písničky, povídky, pohádky a náměty pro rukodělnou činnost.
naučné

Adventní čas

158 Kč
140 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 260 položek
<< < 1 .. 24 25 26