Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
pohádky a legendy

Italské pohádky A1/A2 - 20%
Učte se italštinu při čtení původních pohádkových příběhů. Některé připomenou pohádky, které známe od dětství z vyprávění babiček a dědečků, další překvapí svou nečekanou zápletkou a neobvyklými hrdiny.
pohádky a legendy
Ukázky

Italské pohádky A1/A2

169 Kč
135 Kč
Klasické české pohádky - 20%
Klasické české pohádky jsou drahocenným pokladem, který je od pradávna předáván dalším pokolením. Maminčino nebo tatínkovo čtení dětem v postýlce, vlídné vyprávění našich prarodičů, to jsou chvilky, na které se nezapomíná. Takové vzpomínky si uchováváme hluboko ve svém srdci a snažíme se podobné chvilky nabídnout i našim dětem. Pohádky doprovázejí krásné ilustrace.
pohádky a legendy
Ukázky

Klasické české pohádky

209 Kč
167 Kč
Bambulka v zemi skřítků - 20%
(9x)
Druhý příběh Bambulky. Tentokrát se o prázdninách dostane až do země malých lidiček, kde pomůže skřítkovi Merlíkovi zachránit zemi před zlými skřety.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka v zemi skřítků

89 Kč
71 Kč
Bambulka a kouzelný plamínek - 20%
(15x)
Příběh čarodějnické holčičky Bambulky, určený především starším předškolním a mladším školním dětem. První z řady příběhů malé čarodějky Bambulky. V tomto příběhu zažívá Bambulka nejedno dobrodružství ve světě fantazie.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka a kouzelný plamínek

89 Kč
71 Kč
Pohádky - 20%
(1x)
Veškerá pohádková tvorba známého českého klasika.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky

49 Kč
39 Kč
České pohádky pro malé děti - 20%
Nejznámější české pohádky, které doprovázejí milé ilustrace, pootevírají pohádkový svět našim nejmenším. Právě pro ně jsou v knize zařazeny většinou kratší příběhy, které nejsou tak náročné na dlouhé soustředění.
pohádky a legendy
Ukázky

České pohádky pro malé děti

209 Kč
167 Kč
O pejskovi a kočičce - Jak myli podlahu - 20%
(1x)

Pejsek a kočička s piktogramy pro všechny malé čtenáře! Známý pohádkový příběh Josefa Čapka je převyprávěn a upraven formou piktogramů. Pomocí obrázků si mohou děti od dvou let přečíst pohádku samy a vyprávět ji tak například dospělému.

pohádky a legendy
Ukázky

O pejskovi a kočičce - Jak myli podlahu

149 Kč
119 Kč
Veršované pohádky - 20%
Publikace nabízí 14 zveršovaných pohádek ze Špalíčku pohádek od Františka Hrubína z roku 1968 a je určena pro děti předškolního a mladšího školního věku.
pohádky a legendy
Ukázky

Veršované pohádky

99 Kč
79 Kč
Kosprd a Telecí - Příběh ze školky - 20%
(3x)
Příběh ze školky v anglicko-českém vydání zachycuje každodenní momenty, které se mohly přihodit v kterékoliv mateřské školce, stejně jako vypovídá o dětské fantazii i nápadech předškoláků, nad nimiž se dospělí nestačí divit.
pohádky a legendy
Ukázky

Kosprd a Telecí - Příběh ze školky

199 Kč
159 Kč
České pohádky K. J. Erbena - 20%
Krásná kniha velkého českého pohádkáře Karla Jaromíra Erbena přináší jak klasické báchorky, jako je Zlatovláska nebo Hrnečku, vař, tak i ty méně známé jako Dvojčata nebo Živá voda. Doprovázejí je skutečně pohádkové ilustrace Václava Karla.
pohádky a legendy
Ukázky

České pohádky K. J. Erbena

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 140 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>