Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
Česká republika

Outdoorový průvodce - Krušné hory - 20%
Krušné hory. Vystoupáte-li do kopců nad slavná lázeňská města Karlovy Vary, Mariánské Lázně nebo Teplice, dostanete se na vrcholky Krušných hor a můžete si užít panoramat.
Česká republika
Ukázky

Outdoorový průvodce - Krušné hory

139 Kč
111 Kč
Outdoorový průvodce - Šumava a okolí - 20%
Šumava a okolíNetradiční outdoorový průvodce vás provede krajem hlubokých lesů, rozsáhlých rašelinišť a stovek potůčků, které jsou zdrojem nejkrásnějších zlatonosných řek - Vltavy, Vydry a Otavy.
Česká republika
Ukázky

Outdoorový průvodce - Šumava a okolí

139 Kč
111 Kč
Po stopách českých filmů a pohádek - 20%
(1x)
Zažijte atmosféru zámků, po kterých se procházely Popelka nebo princezna Lada.
Česká republika
Ukázky

Po stopách českých filmů a pohádek

249 Kč
199 Kč
Výlety s dětmi na jižní a východní Moravě - 20%
Jste na jižní či východní Moravě a hledáte tipy na to, jak si tuto krásnou oblast Česka užít s dětmi naplno? Dávají vaše děti přednost pohádkovým hradům a zámkům nebo raději řádí v herních centrech či vylezou na každou rozhlednu?
Česká republika
Ukázky

Výlety s dětmi na jižní a východní Moravě

229 Kč
183 Kč
Co v průvodcích nebývá - 20%

Poznejte Prahu z té zábavnější stránky! Kniha představuje Prahu tak, jak ji v ostatních průvodcích najdete jen stěží. Autorka poutavým způsobem přibližuje život pražských obyvatel od počátků osídlení do dvacátého století a věnuje se tématům, která často zůstávají čtenářům skrytá pod vrstvou místopisných hesel.

Česká republika
Ukázky

Co v průvodcích nebývá

209 Kč
167 Kč
Tajemná místa komunismu - 20%
(2x)
Vydejte se na místa známá, méně známá i zcela neznámá, která jsou spojená s jedním z nejtěžších období našich dějin. Přestože z hlediska dějin lidstva to byl pouhý časový zlomek, pro Českou (respektive Československou) republiku bylo toto období velmi významné, neboť ­trvalo téměř polovinu její existence a mělo naprosto zásadní dopad na všechny sféry života občanů.
Česká republika
Ukázky

Tajemná místa komunismu

279 Kč
223 Kč
Měj oči otevřené - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s různými zajímavostmi naší krajiny, pozůstatky dávných předků, jejich historií, a také s pověstmi, kterými autorka okořeňuje vyprávění. Dává čtenářům nahlédnout do zdánlivě obyčejných míst, která s sebou nesou i své tajemno.
Česká republika
Ukázky

Měj oči otevřené

89 Kč
71 Kč
Oživené krásy vlasti - 20%
Oživené krásy vlasti (1979) bezprostředně navazují na autorovy předchozí Zapomenuté krásy vlasti (1972) Opětovně „v knize ožívají ty krásy, které v naší paměti překryl rušný a bohatý život všedního dne, až se dotkly meze, které říkáme zapomnění.
Česká republika
Ukázky

Oživené krásy vlasti

135 Kč
108 Kč
Posvátná místa České republiky - 20%
Autor zavede čtenáře na místa spojená s dávnými legendami a mýty, k nimž chová úctu a jejichž proslulost zná celý český národ. K ojedinělým lokalitám naší vlasti bezesporu patří Říp, Hostýn, Petřín, Svatá Hora u Příbrami.
Česká republika
Ukázky

Posvátná místa České republiky

169 Kč
135 Kč
Nové rozhledny ČR - 20%
Pojďte s námi na nové rozhledny! V naší knize najdete více než 101 rozhleden a vyhlídkových staveb v ČR postavených po roce 2013. Jsou seřazeny přehledně podle krajů a o každé se dozvíte maximum možných informací.
Česká republika
Ukázky

Nové rozhledny ČR

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>