Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
Asie

Válka je mým osudem - 20%

Přímo z první linie. Autentická reportážní kniha o válce v Sýrii. Co se od roku 2019 odehrává v čím dál nepřehlednějším syrském konfliktu? Lenka Klicperová a Markéta Kutilová v bezprostřední reportáži sledují poslední bitvu s Islámským státem, tráví čas mezi zadrženými džihádisty i jejich manželkami a dokumentují masakry turecké armády.

Asie
Ukázky

Válka je mým osudem

249 Kč
199 Kč
Velký sen dvou malých národů - 20%
Americký novinář a politolog Kevin J. McNamara se ve své publikaci zabývá okolnostmi, které předcházely vzniku Československa.
Asie
Ukázky

Velký sen dvou malých národů

479 Kč
383 Kč
Deník japonské manželky - 20%
(2x)
Když se Veronika poprvé seznámila se spolužákem z Japonska, neměla ani tušení, že se do něj zamiluje a za několik let s ním odletí do Tokia, kde mu porodí syna a začne žít jako skutečná Japonka.
Asie
Ukázky

Deník japonské manželky

189 Kč
151 Kč
Rostlina jako symbol v čínské a japonské kultuře - 20%
Cílem této celobarevné a u nás zcela ojedinělé publikace je přiblížit způsob vidění a vnímání rostlin typický pro obyvatele Číny a Japonska.
Asie
Ukázky

Rostlina jako symbol v čínské a japonské kultuře

280 Kč
224 Kč
Druhá revoluce - 20%
Výzkum stalinismu je vysoce aktuální, a to nejen jako významný fenomén historie, ale i současnosti.
Asie
Ukázky

Druhá revoluce

139 Kč
111 Kč
Všichni muži Kremlu - 20%
(2x)
Tématem neobyčejně zajímavé knihy mladého ruského žurnalisty je především Vladimír Putin a proměna, kterou prošla ruská společnost za patnáct let jeho vlády. Autor se opírá o řadu inteview s nejrůznějšími ruskými i zahraničními politiky.
Asie
Ukázky

Všichni muži Kremlu

249 Kč
199 Kč
Trosečník sibiřský - 20%
(1x)
Třetí kniha spisovatelky a ilustrátorky Světlany Glaserové vznikla podle autentických vzpomínek jejího vlastního otce. Na jedné straně bolševické impérium třicátých let 20. století živořící pod krutovládou soudruha Stalina a na druhé malý chlapec, napůl Čech – napůl Rus, který se do té zvrácené doby a rozvrácené země narodil a prožívá zde své dětství.
Asie
Ukázky

Trosečník sibiřský

209 Kč
167 Kč
V zajetí džungle - 20%
Historická práce se věnuje vojenským konfliktům na území Vietnamu v 2. pol. 20. století, které daleko překročily regionální rámec a znamenaly trauma jak pro asijskou, tak pro americkou i evropskou společnost.
Asie
Ukázky

V zajetí džungle

149 Kč
119 Kč
Popely ještě žhavé. II. - 20%
(1x)
Monumentální historická syntéza přináší řadu nových pohledů na světové dějiny 20. století.
Asie
Ukázky

Popely ještě žhavé. II.

280 Kč
224 Kč
Srí Lanka - 20%
(2x)
Publikace ze série „praktických průvodců“ (Cesta kolem Kuby za 14 dní, Tokio, Thajsko, Malta a Gozo). Tentokrát se může čtenář seznámit s kouzelnou Srí Lankou.
Asie
Ukázky

Srí Lanka

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>