Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2020
romány

Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Vypravěčka
(11x)
Sage se skrývá se svými jizvami na tváři i na duši v pekařství, protože je to osamělá noční práce.
romány

Vypravěčka

359 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
Osvětimský proces
(1x)
Eva, absolventka tlumočnické školy a nejmladší dcera rodiny Bruhnsových, má krátce před zásnubami, když ji její agentura nečekaně požádá, aby překládala u mezinárodního tribunálu výpovědi bývalých polských vězňů, kteří přežili koncentrační tábor.
romány

Osvětimský proces

323 Kč
Dívka, žena, jiné
(1x)
Vítejte v Británii, jak ji ještě neznáte. Kniha Dívka, žena, jiné sleduje strhující osudy dvanácti britských žen na strastiplné pouti napříč uplynulým stoletím.
romány

Dívka, žena, jiné

386 Kč
Žena, kterou jsem byla
Nový domov může znamenat šťastný konec nebo nový začátek anebo… bezpečný úkryt.
romány

Žena, kterou jsem byla

323 Kč
Zlaté časy
(3x)
Když sedmdesátiletá Franziska krátce po pádu Berlínské zdi navštíví bývalé rodinné panství Dranitz ve východním Německu, kde vyrůstala, je rozhodnutá zůstat tady už natrvalo.
romány

Zlaté časy

359 Kč
Bouřlivé časy
(1x)
Staré venkovské sídlo, svatba a množství vzpomínek, v nichž ožívají minulé časy. Na sídle Dranitz zvoní svatební zvony. Franziska a Walter jsou po dlouhých letech konečně svoji. Všechno mohlo být krásné nebýt rodiny, která se odmítá usmířit.
romány

Bouřlivé časy

359 Kč
Lady Clementine
(2x)
Píše se září roku 1908 a Clementine Hozierová se vdává za mladého, geniálního politika s progresivními názory: Winstona Churchilla. Nejde však o tradiční spojení, neboť Clementine stojí svému muži po boku nejen v manželství, ale i v politice.
romány

Lady Clementine

359 Kč
Psí slib
Všichni psi jednou přijdou do nebe. Nejinak je tomu i s Baileym, který se zde po několika prožitých životech plných dobrodružství setkává s milovaným páníčkem Ethanem.
romány

Psí slib

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 276 položek
<< < 1 2 3 4 .. 28 > >>